Opel: Τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Insignia

Opel: Τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Insignia

Η νέα γενιά του οικογενειακού της Opel θα είναι καθολικά βελτιωμένη.

Αυτές είναι οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της επόμενης γενιάς του Opel Insignia που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο στο Nurburgring, φορώντας μάλιστα τροχούς από την απερχόμενη έκδοση επιδόσεων OPC.

Οι μεγάλοι τροχοί και το γεγονός όμως ότι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα απαιτητική πίστα, σημαίνει ότι οι μηχανικοί της Opel βρίσκονται στο στάδιο ρύθμισης της ανάρτησης, καθώς και στην ανταπόκριση του νέου μοντέλου σε οριακές συνθήκες με μεγάλη ταχύτητα.

Η συχνότητα θέασης των καμουφλαρισμένων Opel Insignia έχει μεγαλώσει, καθώς πριν δύο μήνες το είχαμε δει να δοκιμάζεται στις αντίξοες συνθήκες του Αρκτικού Κύκλου. Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι πλησιάζει η μέρα όπου θα παρουσιαστεί επίσημα.

Το δεύτερης γενιάς Insignia θα είναι ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και θα βασίζεται στην βελτιωμένη πλατφόρμα της GM, Epsilon 2. Θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, πιο ευρύχωρο και με ακόμα πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ η καμπίνα θα αποτελείται από καλύτερης ποιότητας υλικά και θα εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Η γκάμα κινητήρων θα περιλαμβάνει και τους νέους 1.4 τούρμπο βενζίνης με 125 και 150 ίππους, καθώς και τον καινούριο 1.6 CDTi BiTurbo με τους 160 ίππους.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube