Opel: Νέο Combo 2012

Opel: Νέο Combo 2012

Με δύο τύπους αμαξώματος, επιβατικό και panel van, και αρκετές ευκολίες στη χρήση και τη λειτουργία παρουσιάστηκε το νέο Opel Combo.

Αυτό μεταφράζεται σε δύο διαφορετικά μεταξόνια για το  που παρέχει και δυνατότητα μέχρι 7 καθισμάτων καθώς και δύο διαφορετικά ύψη οροφής. Επιλογή υπάρχει και για τις θύρες φόρτωσης καθώς το van μπορεί να έχει μία ή δύο συρόμενες πόρτες ενώ το επιβατικό προσφέρεται με στάνταρ δύο συρόμενες πλάγιες και πίσω πόρτα να ανοίγει προς τα επάνω.

Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι τέσσερις diesel, ένας βενζίνης και ένας  CNG (φυσικού αερίου). Η γκάμα diesel περιλαμβάνει τους 1.3 CDTI και 1.6 CDTI, που αποδίδουν 90 ίππους, μία έκδοση 1.6 CDTI με 105 ίππους και την κορυφαία 2.0 CDTI με 135 ίππους.
Ο βενζινοκινητήρας 1.4 λίτρων αποδίδει 95 ίππους, ενώ η έκδοση CNG, που λειτουργεί με οικονομικό και περιβαλλοντικά συμβατό φυσικό αέριο, παράγει 120 ίππους.

Ο βενζινοκινητήρας και ο 1.3 CDTI συνδυάζονται με πεντατάχυτα μηχανικά κιβώτια, ενώ ο  κινητήρας CNG και ο ισχυρότερος CDTI συνεργάζονται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Ο 90 ίππων  1.6 CDTI διατίθεται επιπλέον με το πεντατάχυτο Easytronic της Opel.

Με εξαίρεση τις μονάδες CNG και Easytronic, όλοι οι κινητήρες διατίθενται προαιρετικά με λειτουργία Start/Stop για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας γενιάς Combo περιλαμβάνει κεντρικό κλείδωμα, σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης, κολόνα τιμονιού ρυθμιζόμενη σε ύψος και απόσταση, ηλεκτρικά παράθυρα, και κάθισμα οδηγού με ρύθμιση τεσσάρων κατευθύνσεων (προαιρετικά και με ρύθμιση ύψους), και αερόσακο οδηγού, φρένα ABS και κιτ επισκευής ελαστικών.

Το επιβατικό μοντέλο του Combo διατίθεται σε εκδόσεις Essentia, Enjoy ή Cosmo. Επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού είναι κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και εμπρός πλευρικοί αερόσακοι. Ανεξαρτήτως τύπου αμαξώματος ή επιπέδου εξοπλισμού, το νέο Opel Combo είναι μία ισχυρή ανταγωνιστική πρόταση λόγω τιμής, αξίας και πρακτικότητας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube