Όλο και λιγότερο καμουφλάζ για την BMW 8 Series

Όλο και λιγότερο καμουφλάζ για την BMW 8 Series

Το ολοκαίνουργιο μεγάλο κουπέ της BMW πλησιάζει στην παραγωγή και σιγά σιγά ξεφορτώνεται το καμουφλάζ του.

Καθότι πλησιάζει πλέον στην επίσημη παρουσίασή του, το νέο μεγάλο κουπέ της BMW εμφανίζεται όλο και πιο κοντά στην τελική του μορφή.

Με άλλα λόγια βρίσκεται στην τελευταία φάση δοκιμών πριν ξεκινήσει η παραγωγή του, κι αυτό ισχύει τόσο για την κουπέ όσο και για την ανοιχτή έκδοσή του.

Όπως είναι γνωστό, η Σειρά 8 θα είναι η 2θυρη έκδοση της Σειράς 7, όπως ακριβώς δηλαδή είναι η Σειρά 4 για την 3άρα. Ωστόσο εδώ η διαφοροποίηση στην εμφάνιση θα είναι σαφώς εντονότερη, αφού αυτό θέλουν οι αγοραστές αυτής της κατηγορίας.



Οι απαλές γραμμές είναι το βασικό χαρακτηριστικό της 8άρας όπως φαίνεται και στις εικόνες, με το σπορ στοιχείο να είναι έντονα παρόν απ’ όπου κι εάν κοιτάξεις το αυτοκίνητο.

Το πιο πρόσφατο δείγμα που έχει ο φωτογραφικός φακός είναι μια ελαφρά καμουφλαρισμένη έκδοση M Sport, με σπορ λεπτομέρειες από την κορυφαία Μ8 που θα ακολουθήσει χρονικά τις απλές εκδόσεις του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: H BMW Σειρά 8 στο μικροσκόπιο

Η κορυφαία έκδοση δεν αποκλείεται να χρησιμοποιεί τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης που γνωρίσαμε πολύ πρόσφατα στην νέα Μ5, άρα θα έχει πάνω από 600 ίππους, 8άρι αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.



Οι υπόλοιποι κινητήρες θα προέρχονται απ’ ευθείας από τη Σειρά 7, κάτι που μεταφράζεται στους 3λιτρους straight-six βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και τον V8 των 4,4 lt με τα δύο τούρμπο. Αργότερα στον κύκλο ζωής του μοντέλου θα προστεθεί και μια έκδοση με V12 κινητήρα, περισσότερο για λόγους κύρους παρά για ουσίας.

Οι πρώτες 8άρες θα ξεκινήσουν να πωλούνται το ερχόμενο φθινόπωρο.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube