Οι νέες δημιουργίες του Mansory στην IAA

Οι νέες δημιουργίες του Mansory στην IAA

Ο Ελβετός κατασκευαστής και βελτιωτής αυτοκίνητων Mansory δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το περίπτερο του Ελβετού κατασκευαστή και βελτιωτή αυτοκινήτων Mansory κοσμούσαν οι βελτιωμένες εκδόσεις της Lamborghini Aventador και της Ferrari F12.

Πιο αναλυτικά, η βελτιωμένη έκδοση της Ferrari F12, η La Revoluzione, διαθέτει νέο ανθρακονημάτινο αμάξωμα κατασκευασμένο από την Mansory, ενώ η ισχύς του V12 των 6,3 λίτρων έφτασε, χάρη στη βοήθεια δύο υπερσυμπιεστών και νέας εξάτμισης, τους 1.200 ίππους, με την τιμή του μοντέλου να εκτοξεύεται στα 1,3 εκ. ευρώ.

Το άλλο μοντέλο που πρωταγωνιστούσε το περίπτερο ήταν η Carbonado. Βασίζεται στην Lamborghini Avantedor και φέρει ανθρακονημάτινο αμάξωμα που την κάνει 40 mm πιο φαρδιά στο εμπρός μέρος και 50 mm στο πίσω. Οι μηχανικές αλλαγές αφορούν την τοποθέτηση δύο υπερσυμπιεστών και νέας εξάτμισης, εκτοξεύοντας την ισχύ πάνω από τους 1.250 ίππους. Σύμφωνα με τον Mansory, αυτό μεταφράζεται σε 2,6 sec για τα 0-100 km/h και τελική ταχύτητα 379 km/h.

Το εσωτερικό και των δύο μοντέλων είναι ντυμένο με ακριβό δέρμα, τόσο στο σαλόνι όσο και στο ταμπλό, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι το ανθρακονημάτινο τιμόνι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube