Νέο VW Polo το 2018

Νέο VW Polo το 2018

Θα βασίζεται σε εκδοχή της πλατφόρμας MQB, θα υπάρξει παραλλαγή SUV και θα έχει 1.5 TSI.

Πληροφορίες προερχόμενες από γαλλικά Μέσα κάνουν λόγο ότι το νέο Polo θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2017.

Το νέο Polo θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του γκρουπ. Όμως δεν είναι γνωστό αν θα μοιράζεται εξαρτήματα με το Golf, το Passat και το Tiguan, τα μοντέλα που επίσης είναι χτισμένα πάνω στην MQB.

Είναι μια μάλλον ασφαλής εκτίμηση να περιμένει κανείς μικρές αλλαγές στην σχεδίαση και αύξηση των διαστάσεων. Οι πληροφορίες μιλούν για ενδεχόμενη κατάργηση της 3θυρης έκδοσης, αλλά θα συνεχίσει να παράγεται η έκδοση Cross.

Ένα χρόνο μετά το Polo θα παρουσιαστεί ένα μικρό SUV βασισμένο σε αυτό. Με ξεχωριστή εμφάνιση, εμπνευσμένη από το T-Cross Breeze, ένα concept που η VW έδειξε στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το αυτοκίνητο αυτό, το αντίστοιχο του Audi Q2 με τα σήματα της VW, θα ενσωματώνει αρκετές νέες τεχνολογικές λύσεις. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει 3κύλινδρο 1.0 TSI και 4κύλινδρο 1.5 TSI με τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας. Θα έχει επίσης και σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών για τον χειρισμό του ηχοσυστήματος και άλλων συστημάτων της καμπίνας, όπως αυτό που είδαμε πρώτη φορά στην BMW Σειρά 7.

[Πηγή Autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube