Νέο teaser video για το επερχόμενο Alpine A120

Νέο teaser video για το επερχόμενο Alpine A120

Η Alpine έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video του Α120 με μπόλικο ντρίφτινγκ και προανήγγειλε επίσημα μια αρχική Première Edition.

Καθώς η μέρα που θα αποκαλυφθεί επίσημα το πρώτο αυτοκίνητο της Alpine πλησιάζει ταχέως, η αναγεννηθείσα από τη στάχτη γαλλική εταιρεία ξεκίνησε το παιχνιδάκι με τα teaser.

Σε επίσημο video που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, η Alpine μας δείχνει τρία πρωτότυπα σε βρεμένη άσφαλτο, να κουνάνε χαρούμενα τις ουρές του, πράγμα εύκολο απ’ ό,τι φαίνεται με το μοτέρ στο κέντρο και την κίνηση πίσω.

Η Alpine ανακοίνωσε επίσης στο website της ότι η αρχική περιορισμένης παραγωγής έκδοση των 1.995 αυτοκινήτων θα έχει την προσωνυμία Premiere Edition. Οι παραδόσεις αυτών των Α120 είναι δεσμευμένες για τον επόμενο χρόνο σε 12 ευρωπαϊκές χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία και Σουηδία, με τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιαπωνίας να ξεκινούν από το 2018.

Ο Γάλλος κατασκευαστής δεν έχει διανείμει ακόμη επίσημο δελτίο Τύπου, αλλά από τις πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η Première Edition του Α120 θα διατεθεί σε τρία χρώματα, Bleu Alpine, Noir Profond και Blanc Solaire, θα κάνει 0-100 km/h σε 4,5” και με τιμή εκκίνησης €55.000-€60.000 στη Γαλλία, περιλαμβανομένων των φόρων.

Η Alpine ξεκίνησε ήδη να παίρνει παραγγελίες για την Première Edition, ζητώντας προκαταβολή €2.000, προκειμένου να καπαρώσει κάποιος ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα. Και για να το κάνεις αυτό χρειάζεται να κατεβάσεις μια ειδική εφαρμογή που να είναι συμβατή είτε με συσκευές Android είτε iOS.

[Πηγή Alpine]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube