Νέο smart forfour crosstown edition

Νέο smart forfour crosstown edition

Στην Auto Shanghai 2017 παρουσιάστηκε η “crossover” έκδοση του forfour.

Η smart παρουσίασε στην Έκθεση της Σαγκάης την crosstown έκδοση του forfour, εν είδει αστικού crossover.

Το «ενισχυμένο» παρουσιαστικό του περιλαμβάνει προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω, καθώς και νέας σχεδίασης μαρσπιέ που όμως μπορούν να αφαιρεθούν ανάλογα την όρεξη και το γούστο του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ δοκιμάζουμε το smart fortwo turbo twinamic

Η νέα έκδοση προσφέρεται σε διάφορα χρώματα και εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 900 cc που συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο.

Ο εξοπλισμός της crosstown edition περιλαμβάνει το πακέτο Urban Style με μαύρους τροχούς 16” με λάστιχα διάστασης 185/50 εμπρός και 205/45 πίσω, προστατευτικά θόλων με το λογότυπο της smart, σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά ένα πόντο, διακοσμητικό για την απόληξη της εξάτμισης, σπορ τιμόνι με ενσωματωμένες λειτουργίες και σπορ πεντάλ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το smart forfour turbo

Τα επιπλέον πακέτα εξοπλισμού που διαθέτει η νέα έκδοση είναι τα Cool & Audio (σύστημα πολυμέσων διευρυμένων λειτουργιών και αυτόματος κλιματισμός), LED & Sensor (φώτα ημέρας τύπου LED, πίσω φώτα LED, προβολείς ομίχλης με λειτουργία cornering και αισθητήρα βροχής και φώτων) και Stowage Space (ντουλαπάκι με κλειδαριά και εμπρός δίχτυ για συγκράτηση αντικειμένων), ενώ την εικόνα συμπληρώνουν τα φιμέ πίσω τζάμια και 35άρι ρεζερβουάρ.

[Πηγή smart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube