Νέο Škoda Octavia σε νέες φωτογραφίες και video

Νέο Škoda Octavia σε νέες φωτογραφίες και video

H Škoda ξαναφέρνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το νέο Octavia 2017 με μια νέα σειρά φωτογραφιών και ένα νέο video.

H Škoda ξαναφέρνει με άγχος το ανανεωμένο Octavia 2017 στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς ο σχεδιασμός των εμπρός φαναριών του σε αυτή τα διπλή εκτέλεση που θυμίζει Mercedes-Benz E-Class W212 έχει προκαλέσει δυσμενή σχόλια.

Η στρατηγική που ακολουθείται από τους Τσέχους είναι να δώσουν στη δημοσιότητα νέες εικόνες του πιο δημοφιλούς μοντέλου τους, που συνοδεύονται από το μικρής διάρκειας αρχικό video που εστιάζει -μαντέψτε πού;- στα αμφιλεγόμενης αισθητικής φανάρια. Και στην περίπτωση που κάποιος δεν κατάλαβε αρκούντως τις αλλαγές, υπάρχει και μια συνοπτική περιγραφή για να το εμπεδώσει.

«Οι γραμμές του νέου Škoda Octavia εξορθολογίστηκαν παραπάνω, ειδικά στο εμπρός μέρος. Τα δύο γειτονικά εμπρός φανάρια σχηματίζουν ένα διπλό πρόσωπο με κρυσταλλική μορφή. Επί παραγγελία, μπορούν να «λάμπουν» με τεχνολογία full-LED. Το σήμα της μάρκας απέκτησε πιο ισχυρή παρουσία, η μετώπη έγινε ισχυρότερη, πιο φαρδιά και απέκτησε περισσότερο χαρακτήρα».
 

Προς τα παρόν το νέο Octavia 2017 θα κάνει το εμπορικό ντεμπούτο του σε μπερλίνα και Combi (στέισον). Αργότερα θα το δούμε σε Scout (στέισον crossover) και αν αποφασίσει η Škoda να διατηρήσει την γκάμα RS, είναι μαζί με το Superb τα δύο υποψήφια. Πέρα από τα αισθητικά στοιχεία του αμαξώματος στα οποία αναφερθήκαμε, οι αλλαγές περιλαμβάνουν ακόμη νέα συστήματα πολυμέσων, νέο καντράν, θερμαινόμενο τιμόνι, εξατομικευμένο κλειδί με ρυθμίσεις μνήμης και αναδιπλούμενα τραπεζάκια στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Επιπλέον, το νέο Octavia 2017 διαθέτει βελτιωμένο σύστημα παρκαρίσματος, Front Assist, Blind Spot Detection και Rear Traffic Alert.

Το βιβλίο παραγγελιών για το ανανεωμένο Škoda Octavia 2017 αναμένεται να ανοίξει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του χρόνου, με τις πρώτες παραγγελίες να διεκπεραιώνονται νωρίς το 2017.

[Πηγή Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube