Νέο SEAT Leon CUPRA R

Νέο SEAT Leon CUPRA R

Η νέα κορυφαία και συλλεκτική έκδοση R του Cupra ετοιμάζεται για λανσάρισμα.

Η SEAT έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία και δύο φωτογραφίες της νέας κορυφαίας έκδοσης CUPRA R του Leon, λίγες μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το ισχυρότερο SEAT όλων των εποχών θα είναι και περιορισμένης παραγωγής, μιας και θα κατασκευαστεί σε 799 κομμάτια. Το νέο Leon CUPRA R θα είναι διαθέσιμο με χειροκίνητο (310 PS) ή αυτόματο κιβώτιο (300 PS), με έξι σχέσεις και τα δύο και κίνηση στους εμπρός τροχούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: SEAT Leon CUPRA 300

Εμφανισιακώς, η νέα κορυφαία έκδοση ξεχωρίζει από τις ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες στο εμπρός και το πίσω σπόιλερ, τις μεγαλύτερες και ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα, καθώς και τα χάλκινα διακοσμητικά σε προφυλακτήρες, μαρσπιέ, πίσω αεροδυναμικό διαχύτη, πλαϊνούς καθρέφτες, στο σήμα και στους τροχούς.

Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβουν το τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων που είναι ντυμένα με Alcantara, ενώ και εδώ δεν λείπουν οι λεπτομέρειες χάλκινου χρώματος. Επιπλέον, η νέα έκδοση θα προσφέρεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Pyrenees Grey και Matte Grey.

Ακόμα, υπάρχουν αλλαγές στη γωνία camber του εμπρός άξονα και την ρύθμιση των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ, ενώ νέο είναι και το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube