Νέο Seat Alhambra

Νέο Seat Alhambra

H Seat παρουσίασε και επισήμως το ανανεωμένο Alhambra με επεμβάσεις στην εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό και νέους κινητήρες.

Ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Sharan από την Volkswagen, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι πλέον η σειρά της Seat να παρουσιάσει το επίσης ανανεωμένο MPV της, Alhambra.

To νέο ισπανικό MPV δέχτηκε κάποιες μικρής έκτασης οπτικές αλλαγές, στις οποίες περιλαμβάνονται νέα εμπρός φωτιστικά σώματα LED, επανασχεδιασμένη μάσκα καθώς και νέας σχεδίασης αλουμινένιες ζάντες. Στο εσωτερικό εντοπίζουμε νέο τιμόνι και αναθεωρημένη κεντρική κονσόλα με χρωμιωμένο φινίρισμα.

Η «εντελώς ανανεωμένη» γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει έναν 2λιτρο TDI με απόδοση 115 PS, κατανάλωση 4,9 lt/100 km και εκπομπές CO2 130 gr/km. Υπάρχει ένας ακόμα 2λτρος TDI με απόδοση 150 και 184 PS. Υπάρχουν και δύο κινητήρες βενζίνης, ένας 1.4 TSI που αποδίδει 150 PS και ένας 2λιτρος TSI με απόδοση 220 PS. Όλοι οι κινητήρες συμμορφώνονται με το πρωτόκολλο Euro 6 και – με την εξαίρεση του βασικού 2λιτρου TDI – μπορούν να συνδυαστούν και με το 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG. Η Seat ανακοινώνει πως όλοι οι κινητήρες είναι κατά 15% πιο οικονομικοί από αυτούς που αντικαθιστούν.

Το νέο Alhambra είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα πολυμέσων Easy Connect. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων. Στον έξτρα εξοπλισμό θα υπάρχουν συστήματα όπως παρακολούθησης τυφλής γωνίας και το προσαρμοζόμενο cruise control.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube