Νέο προωθητικό video για MINI JCW

Νέο προωθητικό video για MINI JCW

H MINI λίγες ημέρες πριν από το επίσημο εμπορικό ντεμπούτο του MINI John Cooper Works στη Βρετανία δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο προωθητικό video.

Σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρα του τον Ιανουάριο στο NAIAS στο Detroit, το MINI John Cooper Works (JCW) έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με ένα προωθητικό κλιπ.

Η πιο ισχυρή έκδοση παραγωγής του MINI που έχει κατασκευαστεί ποτέ εμφανίζεται στην πίστα με έναν επαγγελματία οδηγό αγώνων στο τιμόνι που μας δείχνει όσο ακριβής και γρήγορη είναι χάρη στο δίλιτρο κινητήρα τούρμπο με τους 231 PS και τα 32,6 kgm. Το μοτέρ, που είναι το ίδιο με αυτό του νέου Cooper S των 192 ίππων και απέκτησε ανασχεδιασμένα πιστόνια, τουρμπίνα και σύστημα εξαγωγής για να βγάλει την επιπλέον δύναμη, συνδυάζεται δε στάνταρ με 6άρι χειροκίνητο σασμάν και έξτρα με 6άρι Steptronic Sport.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το MINI John Cooper Works με το χειροκίνητο σασμάν χρειάζεται τα 0-100 km/h 6,3” που είναι 0,2” αργότερα από το αυτόματο. Ανεξάρτητα όμως από την επιλογή του κιβωτίου, το κοντέρ του MINI JCW σταματά στα 246 km/h.

Εκτός από το πιο ισχυρό μοτέρ, το MINI JCW διαθέτει ακόμη σπορ ρυθμισμένη ανάρτηση, φρένα υψηλών επιδόσεων, ενώ έξτρα διατίθεται το σύστημα Dynamic Damper Control.

Το το MINI John Cooper Works έχει ήδη ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του στην Ελλάδα και στοιχίζει 30.950 ευρώ, που σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης πέφτει στα 28.150 ευρώ.

[Πηγή MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube