Νέο Peugeot 508 SW: Επικείμενη παρουσίαση

Νέο Peugeot 508 SW: Επικείμενη παρουσίαση

Η Peugeot δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυά της ένα αινιγματικό μήνυμα, με έναν κώδικα προς αποκρυπτογράφηση. Κάτι που φαίνεται να ανακοινώνει την επερχόμενη άφιξη του νέου στέισον 508.

Με ντεμπούτο τον Φεβρουάριο, το νέο 508 είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από τις αρχές Μαΐου –τουλάχιστον στη Γαλλία. Ωστόσο, δεν θα κάνει την εμφάνισή του στις εκθέσεις παρά μόνο στις αρχές Οκτωβρίου. ταυτόχρονα με το Mondial de l’Automobile, στο Παρίσι. 

Η Peugeot φαίνεται ότι όμως ότι θα επωφεληθεί από το παρισινό Σαλόνι Αυτοκινήτου για να παρουσιάσει και τη στέισον παραλλαγή του 508. Αλλά κατά πώς φαίνεται από τις ενδείξεις, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές για να μάθουμε πώς θα μοιάζει!

Η Peugeot μόλις δημοσίευσε στο Twitter ένα αινιγματικό μήνυμα: «Για να ανακαλύψεις την ταυτότητά μου, πρέπει να σπάσεις τους κώδικες». Και στην εικόνα φαίνεται μια θολή σιλουέτα ενός SW με εξίσου φλου και σπασμένες από παράσιτα συστοιχίες γραμμάτων και αριθμών.

Αν προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη και με την κοινή λογική τον «κώδικα», φαίνεται εμφανίζεται το «508 SW» ή σχεδόν, καθώς ένα «9» εμφανίζεται αντί για το «8», κάτι που μάλλον πρόκειται για παγίδα. Εξάλλου, το hashtag #BreakTheCodes που χρησιμοποιείται, αποτελεί μια επιπλέον ένδειξη για το ότι πρόκειται για μια κρυπτική αναφορά στην έκδοση «break» του 508, όπως αναφέρονται συνήθως οι Γάλλοι στα στέισον.


Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε μια επικείμενη παρουσίαση του «μακριού» 508, μιας και η Peugeot δεν μας έχει συνηθίσει σε teaser μεγάλης αναμονής. Όπως και η μπερλίνα, το 508 SW θα δώσει προτεραιότητα στην εμφάνιση, με μια σιλουέτα εμπνευσμένη από τα shooting brake: Οπισθοκλινής οροφή, τονισμένοι ώμοι, πολύ κεκλιμένο πίσω κρύσταλλο. Γραμμές και ακμές που θα μας οδηγούν σε αυτές του πρωτοτύπου Instinct. Και -γιατί όχι;- ίσως να βρεθούμε εμπρός στο πιο όμορφο στέισον της αγοράς...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube