Νέο Peugeot 208 XY JBL

Νέο Peugeot 208 XY JBL

Η Peugeot συνεργάστηκε μα τους σπεσιαλίστες του ήχου, την JBL, για την παραγωγή του 208 XY JBL, μοντέλου με εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή.

Η Peugeot παρουσίασε την ειδική έκδοση 208 XY JBL που θα είναι διαθέσιμη μόνο στη γαλλική αγορά.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο, που το οδηγήσαμε στη Γαλλία πέρυσι τον Απρίλιο, αποτελεί μια πιο λάιτ έκδοση του 208 GTi και μια προσπάθεια της Peugeot να κινηθεί πιο premium.

To 208 XY JBL σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την JBL, εταιρεία με υψηλή ειδίκευση στα συστήματα ήχου, και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 250 κομμάτια.

Το ειδικό σουπερμίνι της Peugeot εξοπλίζεται  με ηχοσύστημα της JBL με οκτώ ηχεία, ενισχυτή 240W και subwoofer. Ο ήχος μέσω του equalizer ελέγχεται από λογισμικό AuraVox και υπάρχουν δύο διαθέσιμες διαμορφώσεις: Ρύθμισης της ακουστικής με μόνο τον οδηγό στην καμπίνα και επικέντρωσή της στο κάθισμά του, και ρύθμιση που παρέχει την ίδια καουστική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες.

Στον κοσμητικό τομέα, το νέο Peugeot 208 XY JBL πατά πάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος 17" Mercure Anthra, διαθέτει φώτα ημέρας LED, σήμανση «JBL» στα εμπρός φτερά, καθώ και χρωμιωμένες λαβές θυρών και εξωτερικούς καθρέφτες.

Στην καμπίνα υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα, στάνταρ οθόνη αφής μέσω της οποίας ελέγχεται και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, ενώ στο βασικό εξοπλισμό ανήκουν ακόμη η πανοραμική οροφή και το σύστημα βοήθειας παρκαρίσματος.

Το νέο Peugeot 208 XY JBL, που διατίθεται ήδη μόνο στη γαλλική αγορά, προσφέρεται σε δύο επιλογές όσον αφορά τον κινητήρα: Βενζινοκινητήρας 1.6 THP 155 ή ντίζελ 1.6 e-HDi 115 FAP. Η τιμή του στη Γαλλία ξεκινά από τα €23.350.

[Πηγή Peugeot]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube