Νέο Opel Corsa S με 150 ίππους

Νέο Opel Corsa S με 150 ίππους

Η νέα έκδοση του Corsa έρχεται να καλύψει το κενό μεταξύ των απλών εκδόσεων και της OPC.

H τελευταία γενιά του Corsa δεν έχει στην γκάμα της μια σπορ έκδοση, εκτός από την OPC που ανήκει στην κατηγορία των μικρών GTi.

Επιπλέον, εάν δείτε τις εκδόσεις κινητήρα με τους οποίους διατίθεται το Corsa θα δείτε ένα μεγάλο κενό μεταξύ των απλών εκδόσεων και της OPC. Αυτό έρχεται να καλύψει η νέα έκδοση S με τον 4κύλινδρο τούρμπο 1.4 άμεσου ψεκασμού που αποδίδει 150 ίππους και 22,4 kgm ροπή.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας εφοδιάζει τόσο το Adam όσο και το Astra, και σύμφωνα με τον κατασκευαστή επιταχύνει τη νέα έκδοση του Corsa από στάση στα 100 km/h σε 8,9”.

Η έκδοση S του Corsa ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό πακέτο OPC Line που περιλαμβάνει προεκτάσεις στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, νέα μάσκα, αεροτομή οροφής, ανθρακονημάτινα διακοσμητικά σε μάσκα και καθρέφτες, καθώς και τροχούς 17”.

Στο εσωτερικό, συναντάμε σπορ πεντάλ αλουμινίου, τιμόνι και λεβιέ OPC, καθώς και σκουρόχρωμα πίσω παράθυρα. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχουν και τα μπάκετ καθίσματα της Recaro που τοποθετούνται στην ισχυρότερη έκδοση OPC.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube