Νέο μοντέλο Hyundai Ν Performance μέσα στο 2018

Νέο μοντέλο Hyundai Ν Performance μέσα στο 2018

Το τμήμα N Performance ετοιμάζει και δεύτερο μοντέλο, ενώ ενδέχεται να ασχοληθεί στο μέλλον και με ηλεκτρικά και υβριδικά συστήματα κίνησης.

Το τμήμα N Performance της Hyundai θα παρουσιάσει μέσα στο 2018 ένα νέο σπορ μοντέλο, λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου i30 N που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν το τέλος της χρονιάς.

Μιλώντας στους Άγγλους συναδέλφους μας κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Kona στη Ν. Κορέα, ο Επικεφαλής του τμήματος N Performance Albert Biermann αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερο μοντέλο μέσα στο 2018.

Ακριβείς λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο δεν υπάρχουν. Από τις λίγες πληροφορίες που διαρρέουν μέσα από την Hyundai, το νέο μοντέλο θα είναι τετρακίνητο με περίπου 380 ίππους και θα κοντράρει μοντέλα όπως το Focus RS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το πρωτότυπο του νέου Hyundai i30N

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Εξέλιξης των μοντέλων υψηλών επιδόσεων, Joonhong Park, είπε ότι το τμήμα N Performance θα «χρησιμοποιήσει» μόνο τα πιο κατάλληλα μοντέλα της μητρικής εταιρείας.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχέδια για να υπάρξει έκδοση N για κάθε μοντέλο της Hyundai», είπε ο Park, και συνέχισε λέγοντας «παρά το γεγονός ότι έχουμε βγάλει πλάνο για τα επόμενα χρόνια».

Το N Performance δεν έχει στα πλάνα του την ενασχόληση με ηλεκτρικά ή υβριδικά μοντέλα, αλλά ο Biermann παραδέχθηκε ότι η τάση της αγοράς θα τους αναγκάσει κάποια στιγμή να ασχοληθούν και με αυτά.

«Η Hyundai έχει την τεχνολογία για κάθε σύστημα κίνησης. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σχέδια να φέρουμε αυτή την τεχνολογία στο N Performance. Όταν όμως το απαιτήσουν οι ανάγκες και οι πελάτες μας, θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και να προσφέρουμε αντίστοιχες εκδόσεις επιδόσεων».

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube