Νέο Hyundai Santa Fe στη Γενεύη

Νέο Hyundai Santa Fe στη Γενεύη

Το νέο Grand Santa Fe θα βοηθήσει τη Hyundai να ακολουθήσει την αύξηση της ζήτησης για μεγάλα SUV στην Ευρώπη

Το Grand Santa Fe το πρωτοείδαμε το 2012 στο σαλόνι της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα μεγάλο SUV σε διαμόρφωση με έξι ή επτά θέσεις. Η έλευσή του στην Ελλάδα μάλλον θεωρείται αμφίβολη, λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Στην υπόλοιπη Ευρώπη που θα συγκατοικεί με το νέο Santa Fe, ξεχωρίζει από αυτό από το μεγαλύτερο ύψος, πλάτος και μήκος, διαστάσεις που προφανώς επηρεάζουν θετικά την πρακτικότητα και την ευρυχωρία της καμπίνας.

Οι διαφορές όμως δεν περιορίζονται μόνο στις διαστάσεις. Άλλα διαφοροποιά στοιχεία είναι η μάσκα, ο εμπρός προφυλακτήρας, τα φώτα ομίχλης και το πίσω μέρος, όλα τους ανασχεδιασμένα. Επίσης φορά διαφορετικές ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Στο πλαίσιο της εικόνας και της αισθητικής της καμπίνας υπάρχει μια πανοραμική οροφή που καταλαμβάνει όλη τον «ουρανό» και μάλιστα χωρίς κεντρική διαδοκίδα. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης τιμόνι που ρυθμίζεται σε τρεις βαθμούς υποβοήθησης, καθώς και μια 4,3ιντση οθόνη αφής.

Η Hyundai έστησε το Gran Santa Fe στο δρόμο έτσι ώστε να ταιριάζει με τα ευρωπαϊκά γούστα δηλώνοντας ότι θα προσφέρει: «τη σφιχτή και άμεση οδική συμπεριφορά που αποζητούν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube