Νέο Honda S660, καμουφλαρισμένο πρωτότυπο παραγωγής

Νέο Honda S660, καμουφλαρισμένο πρωτότυπο παραγωγής

Η Honda αποκάλυψε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο παραγωγής του ρόουντστερ S660.

H Honda προσκάλεσε Ιάπωνες δημοσιογράφους για να τους κάνει μια βόλτα και να γνωρίσουν από τη θέση του συνοδηγού το S660.

Βέβαια, το αυτοκίνητο, που ήταν πρωτότυπο παραγωγής, ήταν βαριά καμουφλαρισμένο εξωτερικά. Παραδόξως όμως, η καμπίνα του ήταν χωρίς καμουφλάζ και το μόνο που έλειπε ήταν τα σήματα της Honda. Το κόκπιτ του S660 παραγωγής είχε κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτό του αυτοκινήτου που είχαμε δει από τη διαρροή της μπροσούρας, όπως το χειρόφρενο που είχε βρει τη θέση του στο κεντρικό τούνελ και το καντράν που δεν ήταν φουλ ψηφιακό.

 

Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για το 3κύλινδρο μοτέρ του S660, είναι η χωρητικότητα που θα είναι 660 cc και θα αποδίδει μέγιστη ισχύ 64 PS και μέγιστη ροπή 10,6 kgm. O κινητήρας θα συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο σασμάν ή έξτρα κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης.

Είναι άγνωστο εάν η παραγωγή του πισωκίνητου S660 προορίζεται και για αγορές εκτός Ιαπωνίας, αλλά σύμφωνα με αναφορές στον αυστραλιανό Τύπο, η Honda δουλεύει ήδη πάνω σε μία ισχυρότερη έκδοση, ίσως και για εξαγωγή.

Η ισχυρότερη έκδοση  θα έχει τον καινούργιο 3κύλινδρο 1.000άρη άμεσου ψεκασμού Turbo VTEC με απόδοση κοντά στους 140 ίππους. Από τα λίγα ακόμα που γνωρίζουμε, η κορυφαία έκδοση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον εργοστασιακό βελτιωτικό οίκο Mugen, θα ονομάζεται S1000 και διαφέρει αισθητικά χάρη στο επιθετικότερο αεροδυναμικό κιτ και τους μεγαλύτερους τροχούς.

[Πηγή: response.jp via IndianAutosBlog]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube