Νέο Ford Ranger 2015 EU spec

Νέο Ford Ranger 2015 EU spec

H Ford θα παρουσιάσει σε πρεμιέρα στην ΙΑΑ Cars 2015, στη Φρανκφούρτη την προσεχή εβδομάδα, το ανανεωμένο Ford Ranger ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οι αλλαγές στο facelifted Ford Ranger 2015 των ευρωπαϊκών προδιαγραφών δεν είναι ευδιάκριτες σε σχέση με το μοντέλο που κυκλοφορεί σε αγορές που έχουν δεχτεί ήδη την ανανέωση.

Οπότε εκείνο που έχουμε, είναι το οικείο σκληροτράχηλο look του αυτοκινήτου, διανθισμένο με μεγάλη χρωμέ μάσκα και οπισθοκλινή φανάρια εμπρός, ενώ το Μπλε Οβάλ Ford προχώρησε και στον ανασχεδιασμό των πίσω φώτων.

Η Ford αναμένεται να παρουσιάσει και την έκδοση Ranger Wildtrak, κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα. Τα διακριτικά στοιχεία του είναι το μεταλλικό γκρι χρώμα στη νέα τραπεζοειδή μάσκα, στους πλευρικούς καθρέφτες, στα χερούλια των θυρών, στους πλευρικούς αεραγωγούς, στις ράγες οροφής και στο πλαίσιο στα πίσω φανάρια. Οι υπόλοιπες αλλαγές, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ορθογώνια φώτα ομίχλης, σπορ ρολμπάρ αποκλειστικής σχεδίασης, 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος και ευδιάκριτα γραφικά «Wildtrak».

   

Η προσθήκη συστήματος stop/start στο μοτέρ, η νέα τελική σχέση μετάδοσης του διαφορικού και ένα νέο τιμόνι (Electric Power Assisted Steering - EPAS) είναι τα στοιχεία που κατεβάζουν την κατανάλωση του ανανεωμένου Ford Ranger μέχρι 17%. Η βελτιωμένη γκάμα των μοτέρ ντίζελ περιλαμβάνει ένα 2,2λιτρο TDCi με 160 PS και ένα ισχυρότερο 5κύλινδρο 3,2 λίτρων, επίσης TDCi, με μέγιστη ισχύ 200 ίππων. Και οι δύο συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τετρακίνητο ή πισωκίνητο αυτοκίνητο.

[Πηγή Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube