Νέο Fiat 500X, πλήρης αποκάλυψη

Νέο Fiat 500X, πλήρης αποκάλυψη

Δύο φωτογραφίες που αποκαλύπτουν πλήρως την εξωτερική εμφάνιση του νέου Fiat 500X κυκλοφόρησαν στο web, πριν από την αυριανή πρεμιέρα του στα Παρίσι.

Το νέο Fiat 500X, το αδερφό αυτοκίνητο του Jeep Renegade που οδηγήσαμε πρόσφατα, είναι το μικρό crossover που πατά πάνω στο σχεδιαστικό αποτύπωμα της οικογένειας 500.

Οι οικείες κούρμπες και λαμαρίνες του 500 έχουν φορτωθεί με λογής λογής πλαστικά προστατευτικά που δίνουν το απαραίτητο αγριωπό και περιπετειώδη τόνο. Προς αρωγή τους, η ανάρτηση στο 500X ψήλωσε, ενώ οι μεγάλες ζάντες έγιναν δίχρωμες.

Τεχνικές πληροφορίες και άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν κυκλοφορήσει, αλλά όπως είναι αναμενόμενο, το αδερφάκι του Jeep Renegade θα χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη και θα μοιράζεται αρκετούς κινητήρες με εκείνο. Σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του 1.4 MultiAir στο Fiat 500X, σε εκδόσεις 140 και 170 ίππων, καθώς και η χρήση των κινητήρων diesel 1.6 και 2.0 MultiJet II.



Το νέο Fiat 500X θα διατίθεται και σε τετρακίνητες εκδόσεις, όμως περισσότερο αγοραστικό ενδιαφέρον έχουν οι πιο προσιτές προσθιοκίνητες. Οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με την έκδοση, θα μπορούν να συνδυάζουν τα παραπάνω μοτέρ με χειροκίνητο σασμάν πέντε ή έξι ταχυτήτων, σασμάν διπλού συμπλέκτη DDCT ή αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων. Όλες οι εκδόσεις έχουν για στόχο την αναχαίτιση την επιτυχημένης πορείας του Nissan Juke στις ευρωπαϊκές αγορές τουλάχιστον.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι, καθώς αύριο το νέο Fiat 500X αποκαλύπτεται επίσημα στο Mondial de l’ Automobile 2014, στο Παρίσι.

[Πηγή φωτογραφιών icsphotography.it]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube