Νέο FIAT 124 Spider 2017, φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ

Νέο FIAT 124 Spider 2017, φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ

Το «ιταλικό Miata» απαθανατίστηκε στις ΗΠΑ, σε επίσημη φωτογράφηση χωρίς καθόλου καμουφλάζ στο αμάξωμα.

Αυτό το τελικό πρωτότυπο του FIAT 124 Spider πιάστηκε να συμμετέχει σε επίσημη φωτογράφηση κοντά στη Santa Barbara της Καλιφόρνια και είναι εύκολο να δεις ότι το χαριτωμένο μικρό ρόουντστερ βασίζεται στο Mazda MX-5 τελευταίας γενιάς. 

Σε σχέση με το Miata, το FIAT έχει διαφορετικό εμπρός και πίσω μέρος, που έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν το παλιό, κλασικό FIAT 124 Spider του 1966, που είχε σχεδιάσει ο Pininfarina.

Το εσωτερικό δείχνει τις ρίζες του μοντέλου ακόμα πιο ξεκάθαρα – κι αυτό είναι καλό αφού το νέο MX-5 έχει πάρει επαίνους για την ποιότητα της καμπίνας του.

Ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο των φωτογραφιών έχει αυτόματο κιβώτιο, η FIAT θα εφοδιάζει το νέο 124 Spider και με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Είναι πιθανό η βασική έκδοση να φορά τον 1.4 MultiAir τούρμπο με κάπου 180 ίππους, ενώ η κορυφαία έκδοση Abarth –που αναμένεται του χρόνου– θα χρησιμοποιεί τον 1.75 και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Alfa Romeo 4C.

Το νορμάλ FIAT 124 Spider θα παρουσιαστεί επίσημα πριν το τέλος του χρόνου, το πιθανότερο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles.

[Πηγή AutoGuide]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube