Νέο εκρηκτικό Volvo διά χειρός Polestar [video]

Νέο εκρηκτικό Volvo διά χειρός Polestar [video]

H Polestar έβγαλε στο αέρα ένα teaser video για ένα επερχόμενο εκρηκτικό Volvo που θα αποκαλυφτεί πλήρως στις 26 Νοεμβρίου.

H Volvo και η Polestar ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων, του οποίου όμως την ταυτότητα δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Μόνο να εικάσουμε ή, καλύτερα, να μαντέψουμε μπορούμε από τη σιλουέτα που ορίζει ο καπνός στη σήραγγα αεροδυναμικών δοκιμών.

Το πιο κοντινό σχήμα λοιπόν στο ίχνος του καπνού είναι το V40, κάτι που αποκτά ισχυρότερη βάση αν συνδυάσουμε τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για μια «φτιαγμένη» έκδοση του παραπάνω μοντέλου που φέρεται ότι έχει ζητήσει η Volvo Αυστραλίας από την Polestar.

H πιθανότητα να είναι ένα V60, μιας και ένα τέτοιο είχε θεαθεί καμουφλαρισμένο να κάνει δοκιμές, μάλλον πρέπει να αποκλειστεί, καθώς ό,τι αφήνει να διαγραφεί ο καπνός δείχνει κοντό για V60.

Και μιας και υπάρχει 1.600άρι V40 T4 Polestar που το έχουμε ήδη δοκιμάσει, εικάζουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι με δίλιτρο μοτέρ Τ5 που αποδίδει τα 254 PS που αποδίδει το νορμάλ θα ανέβει κοντά στα 280 PS το «πειραγμένο» από την Polestar. Αναβάθμιση που κατά τα ειωθότα θα περιλαμβάνει πιο σπορ αναρτήσεις, παχύτερες αντιστρεπτικές και αναβαθμισμένα φρένα.

[Πηγή Polestar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube