Νέες McLaren MSO R Coupé και Spider

Νέες McLaren MSO R Coupé και Spider

Τα συγκεκριμένα πανομοιότυπα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν για τον ίδιο πελάτη και έχουν ένα V8 3.8 με 690 ίππους.

Το McLaren Special Operations (MSO) παρουσίασε σήμερα ένα μοναδικό ζευγάρι μοντέλων με την ονομασία MSO R, σε κουπέ και σπάιντερ αμάξωμα.

Και τα δύο αυτοκίνητα προορίζονται για τον ίδιο πελάτη και έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, εκτός από ορισμένες σχεδιαστικές διαφορές λόγω για διαφορετικού αμαξώματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη McLaren 570S στις ειδικές του Ράλι Μόντε Κάρλο [video]

Τα δύο αυτά MSO R μοντέλα βασίζονται στην 675LT, αλλά χρησιμοποιούν μια βελτιωμένη εκδοχή του twin-turbo 3.8 V8 M838TL κινητήρα. Το σύστημα εξαγωγής χρησιμοποιεί πολλαπλή που έχει υποστεί επεξεργασία με το χέρι και δένει με το τελικό τιτανίου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει 15 ίππους και να φτάσει τους 690 που κινούν τους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Πέρα από τις μηχανικές βελτιώσεις, οι δύο MSO R διαθέτουν ένα πιο επιθετικό αεροδυναμικό κιτ με μεγάλη πίσω φτερούγα, εμπρός πτερύγια και το πακέτο MSO Visual Carbonfibre. Ακόμα, φορούν τους ίδιος 5κτινους τροχούς, με του κλειστού να είναι χρώματος μαύρο ματ και του ανοιχτού μαύρου gloss.

Η καμπίνα είναι ντυμένη με μαύρη Alcantara για να κάνει αντίθεση με τα κόκκινα μονοκόμματα μπάκετ που έχουν ραμμένο τον λογότυπο MSO R, ενώ για να επιδείξουν την μοναδικότητά τους έχουν και ένα μικρό πλακίδιο με τον λογότυπο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube