Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του SEAT Arona

Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του SEAT Arona

Το επερχόμενο crossover της SEAT βασίζεται στο νέο Ibiza και θα παρουσιαστεί σε ένα μήνα.

Αυτές είναι οι νεότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου SEAT Arona, λίγες εβδομάδες πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Το παρουσιαστικό του καμουφλαρισμένου crossover των φωτογραφιών, μας παραπέμπει ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν δύο εβδομάδες και μας έδειχναν καθαρά την εμφάνιση του ισπανικού crossover.

Όπως μπορούμε να αντιληφθούμε από τις φωτογραφίες, το νέο μοντέλο θα αποτελεί μια μικρογραφία του Ateca και θα βασίζεται στο νέο Ibiza. Σύμφωνα μάλιστα με την SEAT, η εμπορική διάθεση του Arona θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η επίσημη παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Το νέο Arona θα κοντράρει μοντέλα της κατηγορίας των compact crossover και θα χρησιμοποιεί την MQB A0 πλατφόρμα που λάνσαρε το σουπερμίνι της ισπανικής φίρμας.

Από το Ibiza θα προέρχεται και η γκάμα κινητήρων, με την κορυφαία έκδοση να εφοδιάζεται από τον καινούριο βενζινοκινητήρα 1.5 TSI Evo των 150 ίππων. Οι υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρα αφορούν τον 3κύλιδρο TSI του 1,0 λίτρου και τον 1.600άρη TDI.

Είναι το τελευταίο από τα τρία μοντέλα που έχει προγραμματίσει η SEAT για τη νέα χρονιά, μετά το ανανεωμένο Leon και το καινούριο Ibiza.

Το αφεντικό της SEAT, ο Luca De Meo, ανέφερε ότι «το Leon, το Ibiza, το Ateca και το νέο Arona θα ενισχύσουν την SEAT εμπορικά και οικονομικά, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την εικόνα της φίρμας. Το 2017 είναι μια πραγματικά ξεχωριστή χρονιά για την SEAT”.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube