Νέες εκδόσεις ST-Line για Ford Fiesta & Focus

Νέες εκδόσεις ST-Line για Ford Fiesta & Focus

Η Ford μεταφέρει λίγο από τον σπορ χαρακτήρα των μοντέλων ST στις πιο προσιτές εκδόσεις του Fiesta και του Focus, με τα νέα ST-Line.

Επειδή πολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν ένα Ford Fiesta ST200 ή ένα Focus ST αλλά δεν μπορούν, η Ford μόλις λάνσαρε και πιο προσιτές σπορ εκδόσεις των μοντέλων της με την ονομασία ST-Line.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πακέτο εξοπλισμού που χαρακτηρίζεται από σπορ στοιχεία σε εμφάνιση και ουσία, και συνδυάζεται με τους υπάρχοντες βενζινοκινητήρες EcoBoost και ντίζελ TDCi της γκάμας. Και για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη, οι εκδόσεις ST-Line θα προσφέρονται με 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα στο Fiesta, και με 5θυρο ή στέισον βάγκον στο Focus.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Ford Fiesta ST

Τα μοντέλα ST-Line χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων από την κυψελωτή εμπρός μάσκα, τα σκούρα πλαίσια των προβολέων ομίχλης, τον αεροδυναμικό διαχύτη, την αεροτομή οροφής, τη μαύρη αντί για νίκελ γραμμή που πλαισιώνει τα παράθυρα και τις ζάντες 17’’ σε χρώμα Rock Metallic Grey. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, και σετ τιμονιού, λεβιέ ταχυτήτων και μαρσπιέ ST.

Στις πιο ουσιαστικές αλλαγές, όλα τα ST-Line έχουν σπορ ανάρτηση και στέκονται 10 mm πιο κοντά στον δρόμο σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις. Στην περίπτωση του Fiesta ST-Line, οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι ο 1.0 EcoBoost με 100, 125 ή 140 PS και ο 1.5 TDCi με 95 PS. Το δε Focus ST-Line μπορεί να φοράει τον 1.0 EcoBoost 125 PS, τον 1.5 EcoBoost των 150 ή 182 PS ή τους ντίζελ 1.5 TDCi 120 PS και 2.0 TDCi 150 PS. Στους κινητήρες του Focus που προσφέρονται και με αυτόματο κιβώτιο, οι εκδόσεις ST-Line διαθέτουν στάνταρ paddles πίσω από το τιμόνι.

Στο Ην. Βασίλειο οι πωλήσεις των Fiesta ST-Line και Focus ST-line έχουν ήδη ξεκινήσει, με την τιμή τους να βρίσκεται κοντά σε αυτή των αντίστοιχων εκδόσεων Titanium.

[Πηγή: Ford]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube