Νέα Rolls-Royce Pinnacle Travel Phantom, μπουντουάρ με ρόδες

Νέα Rolls-Royce Pinnacle Travel Phantom, μπουντουάρ με ρόδες

H Rolls-Royce αποκάλυψε την Pinnacle Travel Phantom, λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της στο 2014 Auto China, στο Πεκίνο.

Η Pinnacle Travel Phantom σχεδιάστηκε για να τιμήσει την «αγάπη των Κινέζων για ταξίδια και την επιτυχία του προγράμματος εξατομίκευσης της Rolls-Royce στην Κίνα».

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε δύο χρωματικούς τόνους Madeira Red και το μότο του ακούει στο «αεροδυναμικό τρένο υψηλής ταχύτητας ταξιδιού».
 
Και ενώ οι εξωτερικές αλλαγές σε σχέση με τη στάνταρ Phantom είναι σχετικά περιορισμένες, η βρετανική εταιρεία διατείνεται ότι η καμπίνα διαθέτει την «πιο πολύπλοκη και όμορφη χειροποίητη μαρκετερί που έχει υπάρξει ποτέ σε Rolls-Royce».

Εκτός από την πολύπλοκη διακόσμηση όμως, που θα τη ζήλευαν και οι καλύτεροι επιπλοποιοί παρελθόντων αιώνων, το σαλόνι είναι ντυμένο με δέρματα σε χρωματισμούς Morello Red και Seashell, ενώ αποκλειστικής σχεδίασης είναι και τα μάλλινα πατάκια, επίσης σε χρώμα Morello Red.

Η Pinnacle Travel Phantom διαθέτει ακόμη υφασμάτινα μαξιλάρια,  «ουρανό»... έναστρο και διαχωριστικό για τους πίσω επιβάτες!

[Πηγή Rolls-Royce]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube