Νέα Mercedes S-Class Pullman προ των πυλών

Νέα Mercedes S-Class Pullman προ των πυλών

Το κορυφαίο σε πολυτέλεια και μέγεθος μοντέλο της Mercedes-Benz θα αναλάβει να καλύψει το κενό που άφησε η απουσία της Maybach.

Η Mercedes-Benz σχεδιάζει να αντιπαρατεθεί με τη Rolls-Royce Phantom μέσω της S-Class, αποκάλυψε το πρόεδρος της Daimler, Ντίτερ Τσέτσε. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Autocar, ο Τσέτσε επιβεβαίωσε ότι η Mercedes-Benz σχεδίασε και εξέλιξε τη νέα S-Class για να υποστηρίξει έξι διαφορετικά μοντέλα που θα βασίζονται σε τρία διαφορετικά μεταξόνια. Το μεγαλύτερο από αυτά στοχεύει να συγκαταλεγεί στην κορυφαία και πολυτελέστερη έκφανση της ultra premium κατηγορίας.

Εδώ ακριβώς προκύπτει η νέα «Pullman» που, στο εγγύς μέλλον, θα τεθεί επικεφαλής της γκάμας της Mercedes-Benz. Μια θέση που μέχρι πρότινος κατείχαν τα μοντέλα της καταργηθείσης Maybach.

Το ultra-luxury σεντάν, βασισμένο στο μακρύτερο μεταξόνια της νέας S-Class θα ενσωματώνει μοναδικά αισθητικά στοιχεία, περιλαμβανομένης και μιας διακριτής μάσκας που θα τονίζει την ευγενή καταγωγή του μοντέλου, ξεχωρίζοντάς το από τις «απλές» S-Class.

«Θα συνεχίσουμε την παρουσία μας σε εκείνο το κομμάτι της αγοράς που κάθε αυτοκίνητο τιμάται πάνω από τα €200.000», είπε ο Τσέτσε. «Είναι σημαντικό για τη Mercedes-Benz να είναι παρούσα. Έχουμε παράδοση σε αυτό το επίπεδο. Μελετάμε τις αλλαγές που θα  διευρύνουμε την πρωτοπορία μας στην κορυφή της πολυτελούς αγοράς των αυτοκινήτων. Σχεδιάζουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των μοντέλων και η Pullman είναι μέρος αυτού του σχεδίου», ολοκλήρωσε ο πρόεδρος της Daimler.

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube