Νέα Jaguar XF 2016, πρώτες επίσημες φωτογραφίες [video]

Νέα Jaguar XF 2016, πρώτες επίσημες φωτογραφίες [video]

H Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την νέα XF 2016, που θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 24 Μαρτίου.

Η Jaguar XF 2016 είναι πλήρως ανασχεδιασμένη, με το σχεδιασμό του αμαξώματος να υλοποιείται με ένα ιδιαίτερα ανάγλυφο καπό και μπόλικες καμπύλες επιφάνειες στο υπόλοιπο τμήμα του.

Οι εικόνες δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να μιλήσουμε παραπάνω, αλλά κρατάμε τα λόγια του Ian Callum, του επικεφαλής του σχεδιασμού των Jaguar, που είπε ότι «θεωρώ την ολοκαίνουργια XF το πιο καλοβαλμένο αυτοκίνητο στην κλάση του. Όμορφο, κομψό και με αναλογίες που επενδύουν σε μια αίσθηση ακεραιότητας, η ολοκαίνουργια XF πατά στην ισχυρή παράδοση της Jaguar, ούσα εντελώς σύγχρονη».

Μπαίνοντας στην καμπίνα, μπορούμε να περιμένουμε «ασυναγώνιστο επίπεδο φινέτσας, πολυτέλειας, άνεσης και τεχνολογίας». Αυτό είναι σαφές, αλλά μπορούμε ακόμα να δούμε τις ξύλινες επενδύσεις που αγκαλιάζουν τις επιφάνειες, τις μαύρες γυαλιστερές διακοσμήσεις και το νέο σύστημα πολυμέσων. Στο εσωτερικό της νέας Jaguar XF μπορούμε ακόμα να δούμε το τριάκτινο τιμόνι, τον ανασχεδιασμένο λεβιέ, αλλά και το περιστροφικό χειριστήριο του συστήματος πολυμέσων.  

Η Jaguar κρατά τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου ακόμα μυστικές, αλλά επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο θα υποστηρίζεται από την πλατφόρμα iQ, στην οποία έχει γίνει εκτενής χρήση αλουμινίου και θέτει νέες προδιαγραφές βάρους και ως εκ τούτου αποδοτικότητας. Ειδικά για αυτή την τελευταία η Jaguar επιβεβαίωσε ότι το πιο αποδοτικό μοντέλο της γκάμας της XF θα καίει κάτω από 4,0 lt/100km.

[Πηγή Jaguar]



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube