Νέα Jaguar E-Pace 2018, η πιο πρακτική στην κατηγορία της; [videos]

Νέα Jaguar E-Pace 2018, η πιο πρακτική στην κατηγορία της; [videos]

H Jaguar λέει ότι εργάστηκε όπως ποτέ στο παρελθόν για να βρεθεί στην κορυφή στον τομέα που υστερούσε: Στην πρακτικότητα.

Η κατηγορία των κόμπακτ SUV/crossover είναι ιδιαίτερα απαιτητική στον τομέα της πρακτικότητας, καθώς σε σχετικά περιορισμένο χώρο έχεις να βολέψεις πέντε νοματαίους και αποσκευές.

Και από την άλλη, η Jaguar με τη νέα E-Pace 2018, έχει να κοντραριστεί με μάστορες σε αυτό το είδος στην premium κόμπακτ κατηγορία, με το Audi Q3 και την BMW X1.

«Στην Jaguar, οφείλουμε να κάνουμε περισσότερα από τον καθένα για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλοί σε τομείς που παλιότερα υστερούσαμε».

«Δουλέψαμε επίσης σκληρά στην αντιλαμβανόμενη ποιότητα του εσωτερικού, με την ορθή επιλογή υλικών και μετάλλων».

«Το σημαντικό πράγμα, ο λόγος ύπαρξης ενός SUV, είναι η πρακτικότητα. Εργαστήκαμε σκληρά στους αποθηκευτικούς χώρους, όπως δεν το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Το “αγκαλιάσαμε” και δουλέψαμε σκληρά πάνω σε αυτό, όπως δεν το είχαμε ξανακάνει. Το αυτοκίνητο είναι κορυφαίο στην κατηγορία. Μπόλικος χώρος μέσα και στιλάτο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα πολύ εύχρηστο αυτοκίνητο».

Όταν αυτά τα λόγια βγαίνουν από το στόμα του αρχισχεδιαστή μιας κατ’ εξοχήν σπορτίβ εταιρείας, του Ian Callum, δεν μπορεί… θα έχουν φτιάξει κάτι καλό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα E-Pace 2018, μια πραγματική Jaguar στο δρόμο [videos]

Εσωτερικός σχεδιασμός


Άνοιγμα πορτμπαγκάζ με κίνηση του ποδιού


Χώρος αποσκευών


Χώροι για μικροπράγματα

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube