Νέα φωτογραφία teaser της Pagani Huayra Roadster

Νέα φωτογραφία teaser της Pagani Huayra Roadster

Μία ακόμη εικόνα αφήνει να διαρρεύσει η Pagani για την Huayra Roadster ενόψει της παρουσίασης στην Γενεύη.

Το αυτοκίνητο έχει παρουσιαστεί πριν κάποιους μήνες από τον ίδιο τον Horacio Pagani σε πολύ συγκεκριμένους πελάτες, με απόλυτη μυστικότητα, στα κεντρικά της εταιρείας στη Modena. Και πλέον επιβεβαιώθηκε ότι θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Η αφαιρούμενη οροφή θα είναι σκληρή, κατασκευασμένη από ανθρακόνημα, ώστε να είναι ελαφριά. Η Huayra Roadster με σφραγισμένη την οροφή θα έχει την ίδια αίσθηση με την κουπέ. Θα βγαίνει εύκολα και θα αποθηκεύεται εντός του αυτοκινήτου. Πιθανότατα σε δύο κομμάτια, όπως στη Lamborghini Aventador Roadster.

Στην καινούρια φωτογραφία φαίνεται καλύτερα αυτό που είχαμε δείξει σε προηγούμενη διαρροή εικόνων της Pagani. Η προέκταση των φτερών πάνω από τα πίσω φώτα, να λειτουργούν ως μικρά αεροδυναμικά πτερύγια.

Η Pagani Huayra Roadster είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της μάρκας. Είναι μόλις λίγα μέτρα από το παλιό, στο διπλανό τετράγωνο για την ακρίβεια. Αλλά είναι υπερσύγχρονο, σε ό,τι έχει να κάνει με την κατασκευή του μονοκόκ και των άλλων δευτερευόντων τμημάτων από ανθρακονήματα, καθώς και αυτών από εξωτικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, κράματα αλουμινίου, τιτάνιο, και άλλα. Η Pagani προμηθεύεται τον κινητήρα από την AMG, έναν V12 ξηρού κάρτερ ο οποίος, με τη βοήθεια δύο υπερσυμπιεστών, αποδίδει 730 PS στις 5.800 rpm και 102 kgm ροπή από τις 2.250 ως τις 4.500 rpm. Αλλά κατασκευάζει in house το σασί, τα πάνελ του αμαξώματος και τους βραχίονες της ανάρτησης, όπως και όλα τα εξαρτήματα της καμπίνας. Η Huayra θα εξακολουθήσει φυσικά να είναι χειροποίητη, αλλά η νέα μονάδα επιτρέπει την αύξηση της παραγωγής από τις 100 στις 300 μονάδες ετησίως.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube