Νέα φωτογραφία-teaser της νέας Jaguar F-type Coupé 2014

Νέα φωτογραφία-teaser της νέας Jaguar F-type Coupé 2014

H Jaguar δημοσιοποίησε μια ακόμη φωτογραφία-teaser της νέας F-Type Coupé που θα βγει επίσημα στον αέρα αύριο.

Η Jaguar έφτασε μια ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας F-type Coupe 2014, αλλά συνεχίζει το βιολί της. Έβγαλε ακόμη μια φωτογραφία-teaser στον αέρα, δεν ξέρουμε ακριβώς το νούμερό της διότι χάσαμε τη μπάλα, για ένα αυτοκίνητο που είναι μια... σκεπασμένη F-type Roasdter.

Σιγά τα ωά, αλλά μιας και επιμένει να συντηρεί το θόρυβο και μιας και απομένουν λίγες ακόμη ώρες πριν το επίσημο λανσάρισμα ας τους κάνουμε τη χάρη. Το ενσταντανέ λοιπόν αφορά τη μάσκα της Jaguar F-type Coupé 2014 με σαφέσταση αναφορά σε αυτή της Roadster.

Οι επιλογές όσον αφορά τους κινητήρες αναμένονται να είναι οι ίδιες με αυτές της Roadster και θα περιλαμβάνουν τον 3λιτρο V6 με τους 350 PS, τον 3λιτρο V6 S με το μηχανικό συμπιεστή τους 381 PS, καθώς και έναν επίσης μηχανικά υπερσυμπιεζόμενο 5λιτρο V8 με 495 PS.

Η νέα Jaguar F-type Coupé 2014 αναμένεται να διατεθεί προς πώληση την επόμενη άνοιξη, οπότε και θα ανακοινωθεί η τιμή της που αναμένεται λίγο χαμηλότερη από αυτή της Roadster.

Συντονιστείτε μαζί μας αύριο, όταν η νέα F-type Coupé 2014 θα αποκαλυφθεί –επτέλους!- επίσημα. Αυτή και η πανοραμική γυάλινη οροφή της.

[Πηγή Jaguar]



Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube