Νέα επετειακή έκδοση του FIAT 500 για τα 60στά γενέθλιά του [video]

Νέα επετειακή έκδοση του FIAT 500 για τα 60στά γενέθλιά του [video]

Η επετειακή έκδοση φέρνει δύο νέα χρώματα, μοναδικά διακριτικά μέσα και έξω, καθώς και χρωμιωμένες ζάντες αλουμινίου 16”.

Το 500 δεν είναι ένα απλό μοντέλο για την FIAT. Πέρα από την ιστορία που κουβαλά, το ιταλικό μίνι δείχνει την διαφορετικότητά του και μέσα από τις ειδικές εκδόσεις που κατά καιρούς βγαίνουν και εμπλουτίζουν την γκάμα του.

Οπότε τι καλύτερο για την FIAT να γιορτάσει τα 60στά γενέθλια του εμβληματικού μοντέλου με μία νέα επετειακή έκδοση. Το νέο 500 Anniversario ξεκίνησε εχθές την εμπορική του καριέρα με σκοπό να γιορτάσει τα γενέθλιά του στις 4 Ιουλίου, μέσα από τις εκθέσεις της φίρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ FIAT Nuova 500 1957-1975 [videos]

Το FIAT 500 Anniversario διατίθεται τόσο με σε κλειστό όσο και σε κάμπριο, και ξεχωρίζει από τις σχεδιαστικές αναφορές που το έκαναν διάσημο στα χρόνια της Dolce Vita. Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνιση της νέας επετειακής έκδοσης έχει πολλές επιρροές από την γκάμα του μοντέλου τη δεκαετία του ’60, με δύο νέα χρώματα, διακοσμητικά χρωμίου σε καπό και καθρέφτες, τον παλιό λογότυπο του μοντέλου και τις «κλασικές» χρωμιωμένες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί μια διάθεση από την τότε εποχή, αλλά εμπλουτισμένη με όλα τα σύγχρονα πρέπει. Οι νέες επενδύσεις των καθισμάτων με τις οριζόντιες λωρίδες που θυμίζουν αυτές του πρώτου μοντέλου, τα διακοσμητικά πάνελ στο χρώμα του αμαξώματος και τα διάσπαρτα σηματάκια 500 Anniversario, δίνουν το απαραίτητο τόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ FIAT 500 Α «Topolino» 1936-1948

Ο εξοπλισμός της έκδοσης διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν και το πακέτο Uconnect Link Plus που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 7” και σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με οθόνη αφής 7”.

Τέλος, η γκάμα κινητήρων του 500 Anniversario είναι πλήρης, με εκδόσεις βενζίνης, LPG και πετρελαίου, απόδοσης από 69 έως 105 ίππους.

[Πηγή FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube