Νέα έκδοση Rocks για το Opel Karl

Νέα έκδοση Rocks για το Opel Karl

Το μικρότερο μοντέλο της Opel αποκτά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος κι αισθητικές επεμβάσεις που του δίνουν έναν crossover τόνο.

Κάνοντας την επίσημη πρεμιέρα του Karl Rocks στην έκθεση του Παρισιού την 1η Οκτωβρίου (δείτε όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν εκεί), η Opel θέλει να διευρύνει την ιδέα του Adam Rocks και στο πιο προσιτό της μοντέλο.

Με ανάρτηση που εξασφαλίζει 1,8 cm αυξημένη απόσταση από το έδαφος καθώς και μαύρα πλαστικά διακοσμητικά γύρω από το αμάξωμα, το Karl Rocks θέλει να γοητεύσει εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν. Θα το αναγνωρίσεις ακόμα από τους νέους 15άρηδες τροχούς με τις νέες ζάντες, τις ράγες στην οροφή και τους άβαφους προφυλακτήρες που έχουν ενσωματωμένες ποδιές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε Opel Adam Rocks 1.0 115 PS

Η ευελιξία και η πρακτικότητα του 5θυρου αμαξώματος στο οποίο μπορείς να φορτώσεις έως και 1.013 lt αποσκευών καθώς και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων IntelliLink, συμπληρώνονται εδώ από πιο ψηλή θέση οδήγησης αλλά και νέες επενδύσεις στα καθίσματα που θυμίζουν κηρήθρα.

Το νέο Karl Rocks θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από το τέλος του έτους, αν και για τη χώρα μας αναμένεται να έχει την ίδια τύχη με το «συμβατικό», που δεν εισάγεται.

[Πηγή Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube