Νέα έκδοση MINI Seven με ρετρό σχεδίαση

Νέα έκδοση MINI Seven με ρετρό σχεδίαση

Το ΜΙΝΙ αποκτά μια νέα έκδοση Seven, με ξεχωριστή εμφάνιση μέσα-έξω και ξεκάθαρες αναφορές στο παρελθόν της βρετανικής φίρμας.

Όλοι γνωρίζουν το original Mini, το μικρό αυτοκίνητο που σχεδίασε ο Alec Issigonis και κυκλοφόρησε το 1959. Λιγότεροι ξέρουν όμως ότι αρχικά πουλιόταν ως Morris Mini Minor και ως Austin Seven.

Το δεύτερο μέρος αυτής της ανάμνησης θέλει να ξυπνήσει σήμερα η ΜΙΝΙ, λανσάροντας μια νέα έκδοση του σύγχρονου MINI με την ονομασία Seven. Εξωτερικά, το MINI Seven ξεχωρίζει κυρίως χάρη στο φινίρισμα της οροφής και των εξωτερικών καθρεφτών σε χρώμα Melting Silver. Ίδιο χρώμα έχουν και στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς τους και οι διακοσμητικές λωρίδες στο καπό, με καφέ Malt Brown στα άκρα τους.

Αποκλειστικό προνόμιο του ΜΙΝΙ Seven θα είναι το πολύ ιδιαίτερο μπλε χρώμα Lapisluxury Blue που προέκυψε από το πρόγραμμα εξατομίκευσης MINI Yours. Το μοντέλο θα διατίθεται όμως και στα συμβατικά χρώματα Pepper White, Midnight Black και British Racing Green. Στα εμπρός φτερά, η επιφάνεια που πλαισιώνει τα πλαϊνά φλας γράφει Seven 7. Και οι εξωτερικές διαφορές ολοκληρώνονται με τις ειδικά σχεδιασμένες ζάντες 17".

Στο εσωτερικό, τα σπορ καθίσματα με συνδυασμό υφάσματος δέρματος με ραφές σε χρώμα Diamond Malt Brown είναι κι αυτά αποκλειστικό προνόμιο του MINI Seven, ενώ υπάρχουν επιλογές και σε γκρι ή μαύρο χρώμα, με ανάλογο φινίρισμα για το ταμπλό. Με το πακέτο εξοπλισμού MINI Seven Chili το μοντέλο αποκτά δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, cruise control, αυτόματο κλιματισμό κ.ά. αλλά και εμπρός φώτα LED.

Το πακέτο σχεδίασης και εξοπλισμού θα διατίθεται τόσο στην 3πορτη όσο και στην 5πορτη εκδοχή του ΜΙΝΙ και στις εκδόσεις Cooper, Cooper D, Cooper S και Cooper SD, με δυνατότητα επιλογής χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

[Πηγή: MINI]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube