Νέα Aston Martin Vanquish S Red Arrows Edition [videos]

Νέα Aston Martin Vanquish S Red Arrows Edition [videos]

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση έχει πηγή έμπνευσης τα «Κόκκινα Βέλη» της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας.

Δέκα Aston Martin Vanquish S Red Arrows Edition θα κατασκευαστούν, τιμώντας έτσι τα εμβληματικά «Κόκκινα Βέλη» της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας.

Οι συγκεκριμένες Vanquish S θα χρησιμοποιούν το ίδιο χρώμα (Eclat Red) που έχει και το ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της RAF (Royal Air Force), ενώ θα ξεχωρίζουν και από τα διάφορα διακοσμητικά στο ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό κιτ και την καμπίνα.

Το εσωτερικό είναι ντυμένο με πράσινες επενδύσεις που παραπέμπουν στο χρώμα της στολής των πιλότων των Red Arrows, με τα πάνελ των θυρών και τα προσκέφαλα του οδηγού και του συνοδηγού, να έχουν ραμμένα «διακριτικά» με σχηματισμούς αεροσκαφών. Και τα 10 αυτοκίνητα έχουν μια πλάκα στο μοτέρ με τις υπογραφές των πιλότων της ακροβατικής ομάδας, ενώ το τιμόνι με τους αεροπορικούς διακόπτες προέρχεται από το One-77.

Το πίσω κάθισμα αντικαταστάθηκε από έναν αποθηκευτικό χώρο που περιλαμβάνει δύο κράνη στα χρώματα των Red Arrows, αγωνιστικές φόρμες, ένα σετ βαλίτσες, μία κουκούλα, ένα εμπλουτισμένο manual και δύο μοντελάκια (ένα του αυτοκινήτου και ένα του αεροσκάφους).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ανανέωση για την Aston Martin Vanquish S

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι ο ατμοσφαιρικός 6λιτρος V12 αποδίδει 600 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,5”.

Η παραγωγή είναι περιορισμένη στα 10 αυτοκίνητα και μόνο τα 9 θα πάνε σε ιδιώτες. Το δέκατο θα δοθεί ως δωρεά στον φιλανθρωπικό οργανισμό της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας.

[Πηγή: Aston Martin]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube