Νέα Alfa Romeo MiTo Racer με ξεχωριστή εμφάνιση

Νέα Alfa Romeo MiTo Racer με ξεχωριστή εμφάνιση

Η Alfa Romeo παρουσιάζει στη Γενεύη τη MiTo Racer, μια έκδοση που διαφοροποιείται σε εμφάνιση και απευθύνεται σε ένα πιο ώριμο κοινό.

Η Alfa Romeo MiTo Racer διαθέτει εκλεπτυσμένη εμφάνιση μέσα-έξω, έτσι ώστε σύμφωνα με την εταιρία να προελκύσει ένα πιο ώριμο κοινό. Από τον ερχόμενο Απρίλιο θα διατεθεί στην αγορά με έξι κινητήρες βενζίνης, ντίζελ και LPG.

Στην Έκθεση Γενεύης η Alfa Romeo MiTo Racer θα εμφανιστεί σε λευκό χρώμα, αλλά θα διατίθεται σε εφτά ακόμα αποχρώσεις. Οι 17άρες ζάντες της, οι καθρέφτες και το αυτοκόλλητο της οροφής έχουν γυαλιστερό καφέ φινίρισμα. Τα χερούλια στις πόρτες και τα πλαίσια των φαναριών εμπρός-πίσω είναι ασημί ματ, ενώ ο σπορ πίσω προφυλακτήρας είναι στάνταρ. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι ντυμένα με γκρι ύφασμα και καφέ δέρμα, το οποίο δείχνει παλιό, ενώ ακόμα και οι ραφές στο τιμόνι και τα πατάκια είναι καφέ.

Ο εξοπλισμός της Alfa Romeo MiTo Racer περιλαμβάνει μεταξύ άλλων εφτά αερόσακους και σύστημα Uconnect με οθόνη αφής 5’’ και Bluetooth. Οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι πέντε. Η βενζινοκίνητη γκάμα περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό 1.4 78 ίππων, τον 0.9 TwinAir 105 ίππων, ενώ περισσότερη ισχύ προσφέρει ένας 1.4 MultiAir με 140 PS που συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Περισσότερη οικονομία προσφέρουν οι ντίζελ 1.3 JTDM 85 PS και 1.6 JTDM 120 PS, αλλά και ένας 1.4 Turbo 120 ίππων που καίει υγραέριο (LPG).

Η διάθεση της Alfa Romeo MiTo Racer στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube