Νέα Alfa Romeo 6C σε τροχιά παραγωγής;

Νέα Alfa Romeo 6C σε τροχιά παραγωγής;

Μη επιβεβαιωμένη αναφορά θέλει την Alfa Romeo να προχωρά στo λανσάρισμα ενός σπορ μοντέλου περιορισμένης παραγωγής υπό την ονομασία 6C.

H Fiat τελικά φαίνεται ότι αποφάσισε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να επενδύσει στη δύσμοιρη Alfa Romeo που έχει ξεμείνει με δύο μοντέλα-μαθουσάλες. Έτσι τουλάχιστον λέει πρόσφατη αναφορά που θέλει το ταμείο της εταιρείας να λαμβάνει τα δέοντα για μια νέα 6C.

H νέα Alfa, σύμφωνα με την αναφορά, θα βασίζεται στη Maserati Alfieri, με ξεχωριστό στιλ, αλλά πάντως ανάλογο της 4C. Δηλαδή προτεταμένο ρύγχος, με μάσκα που θα πλαισιώνεται από λεπτά εμπρός φανάρια LED. Κατά τα λοιπά, μπορούμε να περιμένουμε κλωβό επιβατών τύπου σταγόνας και τις «γνωστές» ακμές και καμπύλες των κουπέ Alfa. 

Κάτω από το καπό, η μη επιβεβαιωμένη αναφορά μιλά για ένα διτούρμπινο 3λιτρο μοτέρ V6, προέλευσης Maserati, που υποθέτει ότι θα αποδίδει 490-530 PS.

Το λανσάρισμα της νέα Alfa Romeo 6C τοποθετείται το 2017 και η παραγωγής της, λέγεται, ότι θα είναι περιορισμένη –λίγες εκατοντάδες κομμάτια.

[Πηγή Auto Express]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube