Μια «σπέσιαλ» P1 από την McLaren Special Operations

Μια «σπέσιαλ» P1 από την McLaren Special Operations

Το τμήμα MSO της McLaren Automotive έχει αναλάβει να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε ιδιοκτήτη.

Η McLaren δεν δυσκολεύτηκε να πουλήσει και τις 375 P1 που θα έβγαζε στην παραγωγή. Οχτώ μόλις μήνες μετά την παρουσίασή του στη Γενεύη το 2013, το υβριδικό hypercar είχε εξαντληθεί.

Η Ρ1 ωστόσο δεν βγαίνει από μία νορμάλ γραμμή παραγωγής αλλά χρειάζεται αρκετό χρόνο για να κατασκευαστεί ένα και μόνο κομμάτι, συνεπώς οι παραδόσεις στους ιδιοκτήτες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Ο χρόνος αυξάνεται όταν ο πελάτης θέλει να εξατομικεύσει το δικό του υπεραυτοκίνητο, διαδικασία που αναλαμβάνει η MSO.

Ένας από αυτούς είναι ο David Kyte, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας συναλλαγών Hamilton Court FX. Για τη δική του Ρ1, ο Kyte επέλεξε μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε για το αμάξωμα με κόκκινες ρίγες στο σπλίτερ, τις εξαγωγές αέρα στο καπό, τα μαρσπιέ, τις πλευρικές εισαγωγές και τον διαχύτη, μαύρες ζάντες και κόκκινες δαγκάνες.

Όταν ανοίξει η πόρτα, οι επεμβάσεις της MSO «διαφημίζονται» στο ανθρακονημάτινο μαρσπιέ χάρη στον λογότυπο «McLaren Special Operations». Η κεντρική κονσόλα είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος και τα καθίσματα είναι ντυμένα με αλκαντάρα.

Συνολικά, θα λέγαμε ότι είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός αν και πιο κραυγαλέος τόσο από της Ρ1 του Jenson Button όσο και από αυτόν που επέλεξε ο Felipe Massa για τον άσπονδο αντίπαλο της McLaren από την Ιταλία.

[Πηγή: GTSpirit]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube