Μια πολύ… βρετανική Aston Rapide S

Μια πολύ… βρετανική Aston Rapide S

Η Aston Martin αποκάλυψε τη μία και μοναδική Rapide S στο πλαίσιο της υποστήριξης της διεθνούς προωθητικής καμπάνιας «GREAT Britain».

Αυτή η μοναδική Rapide S δημιουργήθηκε από το τμήμα εξατομίκευσης Q της Aston Martin και είναι βαμμένη σε άσπρο χρώμα με μπλε εμπρός σπόιλερ και σήματα «GREAT Britain & Northern Ireland» Το αυτοκίνητο έχει ακόμη μπλε αεραγωγούς στα φτερά, τρίχρωμα σήματα Aston Martin και ασημί κύκλους στο αμάξωμα.

Στην καμπίνα, υπάρχει διακόσμηση με τόνους του μπλε σε μπλε, ξύλινα μαύρα φιλέτα και καθίσματα με άσπρα εξώραφα και κόκκινα κεντητά σήματα της Aston Martin.

Σε δήλωσή του, ο Conrad Bird, διευθυντής της εκστρατείας «GREAT Britain» είπε «είμαστε κατενθουσιασμένοι που δουλεύουμε σε συνεργασία με την Aston Martin. Από την εκπληκτική κληρονομιά της και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μέχρι το εμβληματικό ντιζάιν και την εξαιρετική μηχανολογία, η Aston Martin συμβολίζει τόσο πολύ το τι σημαίνει το “Μεγάλη” για τη Βρετανία». Και πρόσθεσε, «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανoι που παρουσιάζουμε αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο ως παράδειγμα της βρετανικής αυτοκινητικής υπεροχής ».

Αντιπαρερχόμαστε το βρετανικό σχολιασμό της είδησης, χωρίς σχόλιο

[Πηγή Aston Martin]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube