MG Cyberster: Ένα ηλεκτρικό ρόoυντστερ με 544 ίππους

MG Cyberster: Ένα ηλεκτρικό ρόoυντστερ με 544 ίππους

Η MG παρουσίασε το νέο Cyberster, ένα ηλεκτρικό ρόoυντστερ με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και ισχύ 544 ίππους.

Η MG αποκάλυψε στην Έκθεση της Σαγκάης το νέο Cyberster, τον ηλεκτρικό διάδοχο του θρυλικού TF με φουτουριστικό ντιζάιν και σχεδιαστικές αναφορές στην πλούσια ιστορία των σπόρτσκαρς της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την Κίνα, το νέο Cyberster έχει μήκος 4.535 mm, πλάτος 1.913 mm και ύψος 1.329 mm.

MG Cyberster

Οι αγοραστές του θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πισωκίνητη έκδοση με 312 PS και την κορυφαία τετρακίνητη με συνδυαστική ισχύ 544 ίππους. Όσο για το βάρος του, το δικίνητο Cyberster ζυγίζει 1.850 kg, ενώ το τετρακίνητο 1.985 kg.

Το νέο ηλεκτρικό ρόουντστερ θα λανσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης μέσα στο Καλοκαίρι του 2024. Την ίδια στιγμή στην αγορά της Κίνας περισσότεροι από 5.000 πελάτες έχουν ήδη μπει στη λίστα των προπαραγγελιών του.

MG Cyberster

Θυμίζουμε ότι μιλώντας για το νέο ρόουντστερ της μάρκας στο βρετανικό Autocar, o εμπορικός διευθυντής της MG στη Βρετανία, Guy Pigounakis, δήλωσε ότι «το πρόβλημα με τα σπόρτσκαρ είναι ότι αρέσουν σε όλους αλλά λίγοι τα αγοράζουν. Όμως τα υψηλά νούμερα πωλήσεων, μας επιτρέπουν να επενδύσουμε σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της μάρκας μας».

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube