Hyundai Kona: Μέσα στο 2017 το νέο μικρό crossover της Hyundai

Hyundai Kona: Μέσα στο 2017 το νέο μικρό crossover της Hyundai

Το ολοκαίνουργιο κόμπακτ crossover θα φέρει μια ολοκαίνουργια σχεδιαστική γλώσσα για την εταιρεία και θα το δούμε μέσα στο τρέχον έτος.

Kona θα ονομάζεται τελικά το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Hyundai που θα τη βάλει στο παιχνίδι της εξαιρετικά δημοφιλούς κατηγορίας των κόμπακτ SUV και crossover.

Το πρόγραμμα της εξέλιξης του συγκεκριμένου μοντέλου είναι εδώ και καιρό γνωστό, όμως βάσει νέων πληροφοριών που έρχονται από την Αυστραλία θα παρουσιαστεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2017 και θα ονομάζεται Kona.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ετοιμάζεται το μικρό crossover της Hyundai

Η ίδια η εταιρεία δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα επισήμως, όμως δεν αποκλείεται καθόλου να το δούμε και στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία πάντως παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι, με εξαίρεση ότι το νέο μοντέλο θα είναι καινοτόμο, πρακτικό και ιδιαίτερα λειτουργικό.

Υπάρχει ακόμα και μια teaser εικόνα από το εμπρός φανάρι που όχι μόνο δε θυμίζει κανενός άλλου σημερινού μοντέλου της Hyundai, αλλά φαίνεται πως θα ανοίξει κι ένα νέο δρόμο για τη σχεδίαση των μελλοντικών SUV και των crossover της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i30 1.4 T-GDi

Δε γνωρίζουμε πάντως ακόμα σε ποιο πάτωμα θα βασίζεται το Kona, όμως πιθανότητες υπάρχουν ακόμα και για εκείνο του i30. Επίσης, όπως έχουμε ξαναγράψει είναι άγνωστο το εάν θα δούμε εκδόσεις με τετρακίνηση, ενώ σε επίπεδο κινητήρων μπορούμε να περιμένουμε με αρκετή ασφάλεια τόσο τον 1.600άρη ντίζελ με τους 136 ίππους όσο και τον τούρμπο 3κύλινδρο 1.000άρη με τους 100 ή 120 ίππους.

[Πηγή motoring.com.au]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube