Mercedes-Benz: Οδικός Χάρτης επιβεβαιώνει LWB στις GLC και A-Class Sedan

Mercedes-Benz: Οδικός Χάρτης επιβεβαιώνει LWB στις GLC και A-Class Sedan

H Mercedes-Benz αποκάλυψε τον πρόσφατο «Οδικό Χάρτη» της εταιρείας στην παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το β’ τρίμηνο 2017.

Όπως δείχνει και η διαφάνεια που δημοσιεύουμε, η Mercedes-Benz θα λανσάρει το 2018 την ανανεωμένη S-Class Coupé και Cabriolet.

Και τα δύο μοντέλα ντεμπουτάρισαν ήδη στην ΙΑΑ 2017, ενσωματώνοντας στιλιστικές αλλαγές και αναβάθμιση της γκάμας των κινητήρων.

Αργότερα μέσα στο χρόνο, η γερμανική εταιρείας θα λανσάρει την ανασχεδιασμένη CLS. Το μοντέλο θα ακολουθήσει τα ίχνη της προκατόχου της και θα υιοθετεί μια ποικιλία κινητήρων από την γκάμα της E-Class. Λίγο αργότερα, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει τη νέα 4θυρη Α-Class και την ανασχεδιασμένη G-Class. Αυτή η τελευταία θα διατηρήσει το τετραγωνισμένο στιλ της προκατόχου της, αλλά θα είναι μεγαλύτερη και πιο πολυτελής.

Τα παραπάνω μοντέλα θα ακολουθήσει η facelifted C-Class. Απ’ ό,τι έχουμε δει από τις φωτογραφίες scoop, θα φοράει νέους προφυλακτήρες και ανασχεδιασμένη μάσκα. Το πιθανότερο είναι ότι θα διαθέτει επιπλέον αναβαθμισμένη καμπίνα και κάποιες επίσης αναβαθμίσεις στην γκάμα των μοτέρ.

Προχωρώντας αργότερα, το ανασχεδιασμένο Sprinter θα λανσαριστεί με νέα μάσκα που να ενσωματώνει μεγαλύτερη γρίλια. Οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο είναι λίγες, αλλά θα συνεχίσει να διατίθεται με μια ποικιλία διαφορετικών διαμορφώσεων, ενώ η Mercedes-Benz επιβεβαίωσε ήδη την ύπαρξη και ενός ηλεκτρικού μοντέλου.

Τέλος, η εταιρεία θα παρουσιάσει δύο νέες εκδόσεις της GLC. Την έκδοση με ενεργειακή κυψέλη υδρογόνου που είδαμε ήδη σε πρωτότυπη μορφή στην ΙΑΑ 2017, ενώ πιθανότητα θα διατεθεί και μια GLC με μακρύτερο μεταξόνιο και τρίτη σειρά καθισμάτων. Τις εκδόσεις 2017-2018 θα συμπληρώσουν η 4θυρη AMG κουπέ και μια LWB Α-Class μπερλίνα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube