Mercedes-Benz: H SLC είναι μια φρεσκαρισμένη SLK

Mercedes-Benz: H SLC είναι μια φρεσκαρισμένη SLK

Τα πρωτότυπα της επερχόμενης Mercedes-Benz SLC συνεχίζουν να φορούν μεγάλο μέρος από το καμουφλάζ τους στις δοκιμές που πραγματοποιούν σε κοινή θέα.

Το διθέσιο γερμανικό ρόουντστερ αναμένεται σε παγκόσμια πρεμιέρα στο North American Inetrnational Auto Show, στο Detroit στις αρχές του 2016.

Η SLC στην πραγματικότητα είναι μια φρεσκαρισμένη SLK που διατηρεί το βασικό αμάξωμα, αλλά με νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη μάσκα, προφανώς την ίδια που χρησιμοποιεί η Mercedes-AMG GT, και διαφορετικά φωτιστικά σώματα.

Μολονότι περιμένουμε να επιβεβαιωθεί και επίσημα, πηγές μέσα από την εταιρεία αναφέρουν ότι η SLK 350 θα δώσει τη θέσης της σε μια SLK 400. Αυτή θα φορά ένα 3,5λιτρο διτούρμπινο βενζινοκινητήρα V6 στη θέση του ατμοσφαιρικού 3,5λιτρου V6 που διατίθετο με την  υφιστάμενη γκάμα. Στο νέο μοτέρ, η ισχύς θα ανέβει κατά 26 άλογα, στα 333 PS.

Το μοτέρ της SLK 400 θα συνδυάζεται στάνταρ με το νέο 9άρι αυτόματο σασμάν στη θέση του 7αριού της SLK350 Η SLK 63 θα συνεχίσει με το 7άρι αυτόματο SpeedShift που χρησιμοποιεί η SLK 55, αν και θα είναι αναβαθμισμένο με το πρόσφατο λογισμικό που γνωρίσαμε και στη Mercedes-Benz C 63 AMG.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube