Mercedes-AMG: «Εξετάζουμε ακόμα ένα μοντέλο»

Mercedes-AMG: «Εξετάζουμε ακόμα ένα μοντέλο»

Σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να μεγαλώσει τη γκάμα της με ένα ακόμα μοντέλο.

Ο Tobias Moers, επικεφαλής της Mercedes-AMG, γνωστοποίησε τις σκέψεις της εταιρείας να εξελίξει και να παρουσιάσει ακόμα ένα νέο μοντέλο.

Είναι κάτι που ήδη έχει πέσει στο τραπέζι, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την κατηγορία στην οποία θα ανήκει. Με δεδομένο πάντως ότι τα περισσότερα από τα συμβατικά μοντέλα της Mercedes-Benz έχουν ήδη και μια έκδοση AMG, δε θα ήταν καθόλου περίεργο το νέο μοντέλο να είναι αυθύπαρκτο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε την Mercedes-AMG GT C Roadster [video]

Όπως ακριβώς δηλαδή η κουπέ GT και η νέα 4θυρη GT Coupé που παρουσιάστηκε πρόσφατα, προκειμένου να καλύψει ένα προφανές κενό που σύμφωνα με τον Moers υπήρχε στην αγορά.

Εάν το παραπάνω σκεπτικό επαληθευτεί, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα μικρότερο σπορ μοντέλο που θα στοχεύσει σε ανταγωνιστές όπως οι Porsche 718 Cayman και Boxster. Με άλλα λόγια να είναι μια σύγχρονη SLC, η οποία ποτέ δεν είχε τη σπορ δυναμική για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το πεδίο.

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι οι δουλειές πάνε καλά για την Mercedes-AMG.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube