Μεγαλύτερο και ελαφρύτερο το νέο Opel Insignia

Μεγαλύτερο και ελαφρύτερο το νέο Opel Insignia

Η επόμενη γενιά του Opel Insignia θα είναι σημαντικά ελαφρύτερη από το τωρινό μοντέλο και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2017.

Η νέα γενιά του Opel Insignia θα ακολουθήσει νέα σχεδιαστικά μονοπάτια και θα είναι έντονα επηρεασμένη από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Monza της γερμανικής εταιρείας. Σίγουρα, η εμφάνισή του θα είναι λιγότερο δραματική, αλλά όπως διαρρέεται από την εταιρεία, θα υιοθετήσει την χαμηλή γραμμή οροφής με το τελικό αποτέλεσμα να φέρνει περισσότερο σε 4θυρο κουπέ.

Πέρα από τη νέα εμφάνιση, το επόμενο Insignia θα μεγαλώσει και σε διαστάσεις συγκριτικά με το σημερινό μοντέλο, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για 10 πόντους μακρύτερο μεταξόνιο, ώστε να βελτιωθούν οι χώροι για τους επιβάτες πίσω.  

Η νέα γενιά του Insignia θα είναι διαθέσιμη σε δυο τύπους αμαξώματος, σε 4θυρο και στέισον, και το κυριότερο χαρακτηριστικό της θα είναι το χαμηλότερο βάρος. Ανάλογα με την έκδοση το νέο μοντέλο θα είναι έως και 130 κιλά ελαφρύτερο από το τωρινό, με ότι οφέλος αναμένεται να έχει αυτό σε επιδόσεις και κατανάλωση.

Οι ιθύνοντες της Opel κρατούν τις υπόλοιπες τεχνικές λεπτομέρειες του μοντέλου τους κρυφές. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει τους αναβαθμισμένους κινητήρες της εταιρείας, ενώ για την καμπίνα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Opel ετοιμάζει για το μοντέλο της έναν μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων, αντίστοιχο αυτού που παρουσίασε η Audi στο νέο ΤΤ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube