Με 7’ 38” στο Nürburgring η νέα BMW M3 CS [video]

Με 7’ 38” στο Nürburgring η νέα BMW M3 CS [video]

Ο χρόνος φυσικά δεν την καθιστά την ταχύτερη μπερλίνα στο ’Ring, αλλά δεν παύει να είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο.

Η BMW M3 CS 2018 ντεμπουτάρισε νωρίτερα αυτήν τη εβδομάδα και εκείνο που περιμένουμε να μάθουμε, ή καλύτερα να δούμε, είναι το χρόνο του αυτοκινήτου στην Πράσινη Κόλαση.

Η αλήθεια είναι ότι περίπου περιμέναμε τον χρόνο που είχε γράψει η αντίστοιχη M4 CS. Με την παραδοχή ότι κάτω από τα ρούχα, η M3 και η Μ4 CS είναι ίδιες και η BMW δίνει μάλιστα και ίδιο βάρος για τα δύο αυτοκίνητα, οπότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα το διαφορετικό. Η επιβεβαίωση λοιπόν ήρθε από την αναφορά για το αυτοκίνητο στο website της BMW M.

Με χρόνο λοιπόν 7’ 38”, η M3 CS ισοφαρίζει στο Nordschliefe την Porsche Panamera Turbo, αλλά υπολείπεται έξι δευτερόλεπτα της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Giulia έκανε το χρόνο στο Nürburgring με λάστιχα Pirelli P Zero Corsa ειδικά σχεδιασμένα για εκείνη, και η M3 CS με Michelin Pilot Sport Cup 2. Εκείνο που απομένει να μάθουμε είναι αν πρόκειται και για την ταχύτερη μπερλίνα της BMW. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι πετυχαίνει η νέα M5 στο Nordschliefe, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι θα κατέβει κάτω από το 7’ 30”.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube