Legacy Edition: το κύκνειο άσμα της Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Legacy Edition: το κύκνειο άσμα της Mercedes-Benz C63 AMG Coupe

Η αυλαία για τη 2πορτη εκδοχή της απερχόμενης Mercedes-Benz C63 AMG πέφτει με μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Η καινούργια Mercedes-AMG C63 έχει ήδη παρουσιαστεί, όμως προς το παρόν διατίθεται μόνο με 4πορτο ή estate αμάξωμα. Όσοι θέλουν κουπέ θα πρέπει να βολευτούν με την παλιά C63 AMG.

Αν τώρα οι παραπάνω υποψήφιοι αγοραστές είναι κάτοικοι Ν. Αφρικής, μπορούν να επιλέξουν την Legacy Edition, μια ειδική έκδοση που ετοίμασε η εκεί αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz και θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα. Όλα θα είναι βαμμένα στο φανταχτερό χρώμα Viper Green, και θα φοράνε 20άρες ζάντες 10 ακτίνων.

Μετά το λανσάρισμα της νέας Mercedes-AMG C63 με 4λιτρο διτούρμπινο V8, η C63 AMG Coupe είναι πλέον το τελευταίο μοντέλο παραγωγής της AMG με ατμοσφαιρικό κινητήρα. Ο V8 των 6,2 λίτρων στην Legacy Edition έχει τα χαρακτηριστικά της έκδοσης Edition 507. Αποδίδει δηλαδή 507 PS και 62,2 kgm, και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο AMG Speedshift MCT-7 μπορεί να επιταχύνει τη C63 AMG Coupe από στάση ως τα 100 km/h σε 4,2’’.

Η τιμή της Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Legacy Edition δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν θα διατεθεί εκτός Ν. Αφρικής.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube