Landwind X7: Ο κινέζικος κλώνος του Range Rover Evoque

Landwind X7: Ο κινέζικος κλώνος του Range Rover Evoque

Το νέο μοντέλο της Landwind, το crossover X7, συνελήφθη στο πάρκινγκ της έκθεσης Guangzhou Auto Show στην Κίνα και είναι φτυστό το Range Rover Evoque.

Η κινεζική Landwind επιστρέφει στο αυτοκινητικό προσκήνιο με έναν ακόμα κλώνο! Για τους μη μυημένους να υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία που είχε λανσάρει πριν από κάμποσα χρόνια στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά, το κινεζικό αντίγραφο της BMW X5.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην έκθεση Guangzhou Auto Show της Κίνας το Landwind X7. Ένα πιστό αντίγραφο του Range Rover Evoque το οποίο σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά την ερχόμενη άνοιξη.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το Landwind X7 είναι σχεδόν ολόιδιο με το Evoque, το οποίο μάλιστα, αυτό που διατίθεται στην κινεζική αγορά κατασκευάζεται κιόλας στην Κίνα.

Για την ιστορία, το X7 εφοδιάζεται με τούρμπο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 190 PS, είναι δικίνητο και θα προσφέρεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με ένα 8άρι αυτόματο.

Όσο για την τιμή του, αυτή αναμένετε να ξεκινά από τα 120.000 yuan (περίπου 15.600 ευρώ). Τιμή σημαντικά χαμηλότερη από τα 400.000 yuan (περίπου 52.000 ευρώ) που κοστίζει εκεί το πραγματικό Range Rover Evoque.

[Πηγή: autohome.com.cn]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube