Land Rover: Τρεις νέες συλλεκτικές εκδόσεις για το Defender [video]

Land Rover: Τρεις νέες συλλεκτικές εκδόσεις για το Defender [video]

Το εμβληματικό βρετανικό 4x4 κλείνει την εμπορική του καριέρα με τρεις νέες συλλεκτικές εκδόσεις.

Ο κύκλος ζωής του θρυλικού Defender κλείνει φέτος τον Δεκέμβριο και η Land Rover αποτίει φόρο τιμής παρουσιάζοντας τρεις νέες συλλεκτικές εκδόσεις για το μοντέλο.

Οι εκδόσεις ονομάζονται Autobiography, Heritage και Adventure και εφοδιάζονται με τον τουρμποντίζελ των 2,2 λίτρων. Αναλυτικότερα, η έκδοση Autobiography θα παραχθεί σε 80 κομμάτια και διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα με απόδοση 150 ίππων αντί για 120, διχρωμία αμαξώματος με το πάνω χρώμα να είναι Santorini Black και φώτα τεχνολογίας LED εμπρός και πίσω. Ο εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει ακόμα πλαϊνά σκαλοπάτια, φιμέ τζάμια και μεταλλική τάπα βενζίνης, με το εσωτερικό να είναι «ντυμένο» με δέρμα Windsor σε καθίσματα, ταμπλό, πάνελ θυρών και ουρανό.

Η έκδοση Heritage θα παραχθεί σε 400 κομμάτια και ξεχωρίζει από το πράσινο Grasmere χρώμα, την λευκή οροφή, τον ασημένιο προφυλακτήρα και την κλασική μάσκα. Ακόμα, τα γραφικά “HUE 166” και τα αλουμινένια διακοσμητικά της καμπίνας παραπέμπουν στην έκδοση προπαραγωγής του Series I του 1948.

Η τρίτη έκδοση Adventure θα παραχθεί σε 600 κομμάτια, προσφέρεται σε τρία χρώματα, Corris Grey, Yulong White και Phoenix Orange και διαθέτει την ίδια αναβάθμιση στον κινητήρα με το Autobiography. Όπως μας προϊδεάζει και η ονομασία του, το Adventure διαθέτει snorkel, σχάρα οροφής, πίσω σκάλα και προστατευτικές ποδιές σε όλο το πάτωμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube