Κονβόι νέων BMW και Rolls-Royce στην Κοιλάδα του Θανάτου [video]

Κονβόι νέων BMW και Rolls-Royce στην Κοιλάδα του Θανάτου [video]

Δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για όλα τα νέα μοντέλα

Δεν τη λένε τυχαία «κοιλάδα του θανάτου». Η ζέστη εκεί είναι τόσο μεγάλη που αν κάποιος καθίσει για αρκετή ώρα εκτεθειμένος στον ήλιο μπορεί και να πεθάνει. 

Ωστόσο, οι ακραίες αυτές καιρικές συνθήκες στο περίφημο Death Valley, είναι ιδανικό πεδίο δοκιμών για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες. 

Αν το αυτοκίνητο αντέξει εκεί μπορεί να αντέξει οπουδήποτε, οπότε ιδού πώς βρέθηκε ένα μεγάλο κονβόι από αυτοκίνητα της BMW να δοκιμάζονται στην έρημο της Καλιφόρνια. 

Η χαρά του παπαράτσι που συνέλαβε μεταξύ άλλων την ολοκαίνουργια Μ5 στις τελευταίες της βόλτες λίγες μέρες πριν τη σημερινή της επίσημη αποκάλυψη (δείτε την ΕΔΩ χωρίς καμουφλάζ).

Μαζί της η επίσης ολοκαίνουργια BMW X2, η M2 CS μια περιορισμένης έκτασης έκδοση της Μ2 και το ανανεωμένο i3 που μάλλον θα ονομάζεται  i3S και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μεγαλύτερη αυτονομία, 10-15 ίππους περισσότερους από την έκδοση που κυκλοφορεί και θα φτάνει τα 100 km/h από στάση σε μόλις 7 δευτερόλεπτα. 

Από το πληθωρικό αυτό κονβόι δεν απουσιάζουν οι νέες Χ5 και Χ7 καθώς και οι Rolls-Royce Cullinan και η Phantom στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. 

Δείτε το video από τις δοκιμές στην Κοιλάδα του Θανάτου... 

[Πηγή autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube