Και η Rezvani στο χορό των SUV

Και η Rezvani στο χορό των SUV

Το νέο SUV θα έχει military look και θωράκιση.

Η Rezvani θα κατασκευάσει το δικό της 4θυρο και 5θέσιο SUV, λέγοντας μάλιστα ότι θα είναι το πιο σκληροτράχηλο του κόσμου.

Ο Καλιφορνέζος κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του νέου μοντέλου και άρχισε να δέχεται «παραγγελίες» από υποψήφιους πελάτες, αφού πρώτα καταθέσουν μια συμβολική προκαταβολή 1.000 δολαρίων με δυνατότητα επιστροφής.

Η Rezvani «τόλμησε» να πει ότι το νέο αυτό μοντέλο θα είναι το πιο σκληροτράχηλο “Extreme Utility Vehicle”, μιας και πέρα από τις αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες, η λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει και θωράκιση.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη του τρέχοντος έτους, με άγνωστη προς το παρόν τελική τιμή. Τα άλλα δύο μοντέλα που διαθέτει η Rezvani, τα Beast Alpha και Beast, κοστίζουν χωρίς φόρους στις ΗΠΑ 95.000 και 159.000 δολάρια αντίστοιχα. Αυτές βέβαια οι τιμές αφορούν τις απλές εκδόσεις, καθώς οι πιο «ακραίες» εκδόσεις X των δύο αυτών μοντέλων κοστίζουν 159.000 δολάρια στην περίπτωση του Beast Alpha και 270.000 για αυτή του Beast.

Το νέο SUV θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας και η εμφάνισή του θα είναι αρκετά macho. Για την τελευταία θα φροντίσουν οι μεγάλοι τροχοί με τα τακουνάτα ελαστικά, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και φυσικά η επιβλητική σχεδίαση με τις έντονες ακμές και την τετράγωνη «λογική».

Τέλος, το νέο μοντέλο της Rezvani θα έχει κατ’ επιλογή τετρακίνηση και θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα.

[Πηγή: Autocar UK, Rezvani Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube